Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner ile Travis Scott'ın kızı Storm'nin hayali gerçek oldu - Magazin haberleri
        1

        Ekim 2019'de ilişkilerini noktaladıklarını duyuran Kylie Jenner ve Travis Scott, yaklaşık iki yıllık aranın ardından barışmıştı. İlişkilerine yeniden şans verdiklerini geçtiğimiz haziran ayında katıldıkları bir bağış gecesinde duyuran Jenner ve Scott, kızları Stormi'nin hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

        2

        Jenner'ın üç yaşındaki kızı Stormi, birçok yaşıtı gibi ABD'de çok yaygın olan sarı renkli okul otobüslerinden birine binmek istiyordu. Babası Travis Scott ise kızının bu özlemi duymasına dayanamadı ve yaşadıkları malikanenin önüne okul otobüsü getirdi.

        3

        OTOBÜSE SARILDI

        Babasının sürprizi karşısında kelimenin tam anlamıyla sevinçten havalara uçan Stormi, okul otobüsüne sarıldı. Kylie Jenner da kızının mutlu anlarını Instagram hesabından yayınladı.

        4

        Stormi'nin sevincine kayıtsız kalmayan 24 yaşındaki Jenner, paylaşımında, "Stormi'nin söyleyip durduğu şey, bir büyük sarı okul otobüsüne binmekti. Babası ona sürpriz yaptı." ifadelerini kullandı.

        5

        Bazı kaynaklara göre ünlü rapçi, kızının sonra da canı istediği zaman binmesi için otobüsü satın aldı. Ancak bazıları da Scott'un sarı renkli otobüsü sadece kiraladığını ifade etti.

        6

        "GERÇEK DÜNYAYLA BAĞINI KOPARMIŞ"

        Kısa sürede yoğun ilgi gören Kylie Jenner'ın paylaşımları takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal meyda kullanıcıları, Jenner ile Scott'ın sahip oldukları zenginlik içinde gerçek dünyayla bağlarını kopardığını ileri sürdü.

        Bir sosyal medya kullanıcısı, "Zengin insanlar hakikaten gerçek dünyayla bağlarını koparmış durumda. Oturması için Stormi'ye bir okul otobüsü almışlar" diye yazdı.

        7

        "O PARAYLA İHTİYACI OLANLARA YARDIM EDEBİLİRLERDİ"

        Bir takipçi de ikilinin bu otobüs için harcadıkları parayı gerçekten ihtiyacı olan birisine verebileceklerini savundu. Aynı kişi sorunun Stormi'ye otobüs alınması olmadığını fakat bu küçük kızın kıza yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılması konusunda bilinç kazandırılması gerektiğini ileri sürdü.

        8

        HAYRANLARI DESTEK OLDU

        Kylie Jenner'ın hayranları da bu kadar eleştirinin abartılı bulduklarını belirtip, genç yıldızın tek amacının küçük kızını mutlu etmek olduğunu savundu.

        9

        AİLEYE YAKIN KAYNAKLAR AÇIKLADI: HAMİLE!

        Öte yadan geçtiğimiz günlerde ünlü çiftten sürpriz bir haber gelmişti. Jenner'ın hamile olduğu iddia edilmişti. People dergisine konuşan aileye yakın kaynaklar, ünlü yıldızın karnının belirginleşmeye başladığını söylemişti. Jenner'ın kaç aylık hamile olduğu ve bebeğin ne zaman dünyaya geleceği ise henüz bilinmiyor.

        10

        "19'UNCU TORUNUM GELİYOR"

        Kylie Jenner'ın, cinsiyet değiştirdikten sonra Bruce Jenner adının yerine Caitlyn Jenner ismini alan babası, birkaç gün önce de Califonia'daki bir oyuncak mağazasını ziyaret etmişti. Gazetecilere 19'uncu torununun yolda olduğunu söyleyen Caitlyn Jenner bu açıklaması iddiaları daha da güçlendirmişti.

        11

        Travis Scott ile Kylie Jenner'ın aşkları 2017 yılında başlamıştı. Kylie, Tyga ile ayrıldıktan sonra Scott ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Jenner ile Scott, ilk olarak Coachella Festivali'nde birlikte eğlenmiş ve aşkları belgelenmişti.

        'AÇIK İLİŞKİ'YE YALANLAMA

        Geçtiğimiz mayıs ayında Kylie Jenner ile 29 yaşındaki Travis Scott'ın "açık ilişki" yaşadığı iddia edilmişti. Fakat, çift bu iddiayı yalanladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ