Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lana Del Rey 36 yaşında - Magazin haberleri
        1

        Pop dünyasının son yıllardaki önemli isimlerinden olan Lana Del Rey, 36. yaşına bastı. Doğum gününü pembe renkli Barbie şeklindeki bir pasta ile kutlayan Rey, çekildiği fotoğrafı da Instagram hesabından yayınladı. Rey, paylaşımında hayattaki mutluluğunun merkezinde olan ailesi ve arkadaşlarına kalbinin derinliklerinden teşekkür etti.

        2

        AİLEYE KIZ BEBEK GELİYOR

        Ünlü şarkıcı ayırıca yeni yaşının yanı sıra kız kardeşi Caroline'nin de anne olacağını duyurdu. Lana Del Rey, kardeşinin bir kız bebek dünyaya getireceğini söyledi.

        Rey, ailesinde pembe rengin, yakında aralarına katılacak olan kız bebekleri haber vermek amacıyla yıllardır kullanılan bir simge olduğunu da paylaşımında belirtti.

        3

        "BİRÇOK KİŞİ İÇİN IŞIKSIN"

        Ünlü şarkıcının bir takipçisi, "Sanatınla dünyaya ilham verdiğin için teşekkürler. İyi ki doğdun" yorumunu yaptı. Bir başkası da "Mutlu yıllar. Sen bu dünyadaki birçok kişi için bir ışıksın" diyerek Lana Del Rey'e iyi dileklerini sundu.

        4

        NİŞANLANDI

        Öte yandan Del Rey ile kısa bir süredir birlikte olduğu gitarist Clayton Johnson geçtiğimiz şubat ayında nişanlandıklarını duyurmuştu. Çiftin, geçen yıl ağustos ayından bu yana birlikte olduğu belirtiliyor.

        5

        Lana Dey Rey ile Clayton Johnson'ın aşkı da birbirlerini sosyal medyada takip etmeleriyle ortaya çıktı. People dergisinin haberine göre; Lana Dey Rey, nişanlısı Johnson ile bir flört uygulaması aracılığıyla tanıştı.

        6
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ