Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlie Sheen açıkladı: "Evet HIV pozitifim"

        ABD'nin NBC kanalında sabah saatlerinde yayınlanan Matt Lauer'in sunduğu Today Show'a konuk olan Charlie Sheen yapılan testler sonucunda AIDS hastalığına sebep olan HIV pozitif taşıdığını söyledi.

        Sheen "HIV pozitif olduğumu açıklamak için buradayım" diye konuştu.

        50 yaşındaki aktör HIV'e gönderme yaparak "Bu özümsemesi çok zor olan üç harf" diye konuştu. Sheen "Acımasız eleştirilerin önüne geçmek için bu açıklamayı yapmak zorundayım" dedi.

        Hastalığını dört yıldan bu yana bildiğini söyleyen Charlie Sheen "Kendimi kötü hissetmeye başladığım ilk dönemde beynimde tümör olduğunu sanıyordum" dedi.

        İDDİALAR DÜN GECE BAŞLAMIŞTI

        Geçen hafta gündeme bomba gibi düşen "Hollywood'un ünlü ve çapkın aktörlerinden biri HIV taşıyor" iddialarından sonra dün de bu aktörün Charlie Sheen olduğu konuşulmaya başladı.

        National Enquirer dergisi HIV taşıyan ünlü ve çapkın aktörün Charlie Sheen olduğunu ileri sürdü. People dergisi de aynı iddiayı tekrarladı. Sheen'in bu sabah (salı) NBC News'dan Matt Lauer'e konuk olup kişisel bir açıklama yapacağının duyurulması da bu iddiaları güçlendirdi.

        Sheen, dört yıllık bu süre boyunca ilişkiye girdiği partnerlerine HIV pozitif olduğu bilgisini verdiğini söyledi.

        5 çocuğu olan Sheen, üç kez Golden Globe ödülü kazandı.

        CHARLIE SHEEN KİMDİR?

        Charles Irwin Sheen 3 Golden Globe ödüllü, Emmy ve SAG adayı gösterilmiş ABD'li aktör. İspanyol kökenlidir. Aktör Martin Sheen'in oğlu ve Emilio Estevez'in kardeşidir.

        1980'li yıllarda arasında The Boys Next Door, Platoon, Lucas, Ferris Bueller's Day Off, Wall Street, No Man's Land, Eight Men Out, Major League, Young Guns, The Rookie ve Cadence filmleriyle yıldızlaşdı. 1990'lı yıllarda dramatik rollerin yerine daha çok komedi veya aksiyon tarzında filmlere ağırlık verdi. Aksiyon filmleri pek başarılı olmamasına rağmen, Hot Shots! serisi çok izlenenlerden oldu. Uyuşturucu problemi yüzünden kariyerinde inişe geçti. Uyuşturucuyu bıraktıktan sonra Spin City dizisini yaptı. Two and a Half Men isimli dizide Charlie Harper karakterini canlandırdı. Two and a Half Men dizisinin yapımcısı Chuck Lorre'ye hakaret ettiği demecinden kısa bir süre sonra 7 Mart 2011 tarihinde bu diziden çıkarılmıştır. Sheen'in bu konuda açtığı tazminat davası sürmektedir.Anger Management adlı dizide başrolde oynayan Charlie Sheen aynı zamanda bu dizinin yapımcısı ve senaristidir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ