Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie ve Brad Pitt vampir iddiası

        Hollywood'un "altın çifti" Brad Pitt ve Angelina Jolie hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ama bu kez konuşulan geleneksel olarak birkaç ayda bir tekrarlanan "ayrılıyorlar" söylentisi değil, bambaşka bir konu.

        Çifte yakın bir kaynak Radar online adlı siteye konuştu ve Brangelina adıyla anılan çiftin tam anlamıyla "Hollywood vampirleri" olduğunu söyledi.

        Çifte yakın kaynak hem Angelina Jolie'nin hem de Brad Pitt'in genç görüntülerini olabildiğince uzun süre korumak için botoks ve dolgu bağımlısı haline geldiğini söyledi.

        "Angelina da Brad de yaşlanmaktan korkuyorlar" diye konuşan kaynak "Her ikisi de ciltlerinin gençleştirmek için yaptırdıklarından sonra "plastik" bir görünüme sahip oldular" dedi.

        Brangelina çiftine "vampir" diyen kaynak Brad Pitt'in yüzüne sık sık dolgu yaptırdığını ileri sürdü.

        Aynı şekilde Jolie'nin de sık sık botoks ve dolgu uygulaması yaptırdığı iddialar arasında. Vazgeçemediği bir başka uygulama da lazer. 41 yaşındaki oyuncunun cildinin gergin ve şeffaf görüntüsünün bundan kaynaklandığı da söyleniyor.

        Brad Pitt'in çeşitli bronzlaşma kremleri kullanarak da daha genç görünmeye çalıştığı çiftin sırlarını açık eden kaynağın anlattıkları arasında.

        Vampir, gün batımı ile şafak arasında dirilerek mezarından çıktığına, insanlara saldırıp kanlarını emdiğine inanılan mitolojik varlıklar olan vampirler efsaneye göre hiç yaşlanmıyor. Bu yüzden de yıllar geçse de yaşını göstermeyen insanlar içih" vampir gibi" benzetmesi yapılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ