-
Rus modeller bir fotoğraf çekimi için gittikleri Dubai'de konakladıkları otelin yöneticilerini kızdırdı. Bunun nedeni de modellerin otelde çekip sosyal medyada paylaştıkları pozlar.
-
Otelin adını da konum vererek ya da etiketleyerek belirte Rus modellerin cüretkar pozlarına otel yöneticileri isyan etti.
-
Modellerin, iç çamaşırlarıyla ya da yarı çıplak olarak banyoda, küvette ya da otel odasında çekip paylaştığı pozlar takipçilerinden milyonlarca beğeni aldı. Ancak otel yöneticileri bunun, otelin imajına zarar verdiğini söyleyerek tepki gösterdi.
-
"Burası bir aile otelidir" diyen yöneticiler "Bu pozların ardından birçok aileden ve bazen de çocuklardan çok sayıda şikayet aldık" diye konuştu.
-
Kendilerini "bir aile oteli" olarak tanıttıklarını belirten otel yöneticileri, tüm konuklarının rahatını düşünmek zorunda olduklarını da sözlerine ekledi.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR