Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz'dan şaşırtan Dilara Gönder tepkisi

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Dilara Gönder'in adı geçince 'Sizi duymuyorum' işareti yaparak şaşırttı. Cem Yılmaz, önceki akşam Ali Poyrazoğlu'nun gösterisini izlemeye gitti. Ünlü şovmene, geçtiğimiz ay sık sık bir arada görüntülendiği Dilara Gönder'den ayrılıp ayrılmadığı soruldu. Yılmaz, Gönder'in adı geçince 'Sizi duymuyorum' işareti yaptı.

        Kankigiller Cem Yılmaz ve Ozan Güven, önceki akşam Ali Poyrazoğlu'nun 'Ödünç Yaşamlar' adlı stand-up gösterisini izledi. Geçtiğimiz ay aşk yaşadığı spiker Dilara Gönder'le ayrıldığı konuşulan Yılmaz'a bu dedikodular soruldu. Dilara Gönder'in adını duyunca hemen elini kulağının arkasına götürüp "Sizi duymuyorum" diyen ünlü şovmen, ardından ekledi: "Arkadaşlar, beni tanıyorsunuz. 45 yaşıma girdim. Böyle şeylere cevap vermeyeceğimi artık biliyorsunuz."

        'TİYATROLAR ARTIK ÇOK İYİ'

        Ali Poyrazoğlu'na da övgüler yağdıran Cem Yılmaz, hiçbir zaman tiyatro yapmayı düşünmediğini söyledi. "Evet, benim seyirci sorunum yok ama tiyatrolara her zaman desteği ve ilgiyi göstermek gerekiyor" diyen ünlü şovmen, gazetecilerin "Sizce tiyatrolarda seyirci sıkıntısı var mı?" demesi üzerine de şöyle konuştu: "Belki eskiden bir ara olmuştur ama şimdi tiyatrolar çok iyi durumda. Çok iyi oyunlar sahneleniyor."

        ALTIN TAKTILAR

        Cem Yılmaz, hakkında "Ali ağabey, 50 yıldır tiyatro yapıyor. Böyle insanları izlemekten çok zevk alıyorum. İnşallah biz de bu şerefe erişiriz" dediği Ali Poyrazoğlu'nu kuliste ziyaret etti. Ozan Güven'le usta sanatçıya 'Maşallah' esprisi için altın takan Yılmaz, herkesi yine güldürdü.

        (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ