Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yeşim Salkım fena patladı
        1

        Oyuncu Yeşim Salkım, kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen kardeşlerden Esra Ersoy'un "Yeşim Salkım'ın sevgilisi bana tecavüz etti" iddiası sonrası açıklama yaptı.

        2

        Geçtiğimiz günlerde Murat Karabova ile görüntülenen Yeşim Salkım, haklarında çıkan sevgili iddialarını yalanlamıştı.

        3

        Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden Esra Ersoy’un sözleri ortalığı karıştırdı. "Yeşim Salkım’ın sevgilisi Murat Karabova bana tecavüz etti" diyen Ersoy’un bu çıkışı, Yeşim Salkım’ın bir açıklama daha yapmasına neden oldu.

        4

        Yeşim Salkım’ın açıklaması şöyle:
        "Özellikle son 2 senedir kendi başıma verdiğim mücadelenin hiç kimse farkında olmasa da üzerini basarak bir daha yazıyorum. 2 çocuğumla tek başıma bir hayat sürüyorum yanımda annem ve ailem ve sayılı bir iki dostumla beraber.

        5

        Bir birlikteliğim yok olmayacak da. 2 çocuğumu düşünerek yaşayan bir kadınım, bundan sonra benim adımı herhangi bir olaya karıştırırsanız hakkınızda gereken tüm hukuki işlemleri yapacağım.

        6

        Henüz boşanmamı ve hastalığımı atlatamamışken bir de bu gereksiz haberlerle uğraşamam. Yanımda gördüğünüz herkesi sevgilisi diye yazamazsınız buna izin vermem. Herkes aklını başına toplasın. Beni bazı karakter yoksunlarıyla karıştırmayın." (Milliyet)