Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Özlem Yıldız'dan çarpıcı açıklamalar,Özlem Yıldız'dan önemli açıklamalar

        Ekranların sevilen sunucusu Özlem Yıldız, bir televizyon kanalına konuk oldu. Ünlü sunucu hakkında merak edilen sorulara canlı yayında cevap verdi.

        Özlem Yıldız'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

        "OĞLUM KARDEŞ İSTİYOR"

        Oğlum kardeş istiyor. Halen babasıyla çocuk yapabileceğimizi düşünüyor. Geçtiğimiz günlerde bunun imkânsız olduğunu, ancak başka biriyle olabileceğini anlattım oğluma. "O zaman başka biriyle olsun anne" dedi.

        "SİNAN'DAN TEK İSTEĞİM BABALIĞINI İHMAL ETMEMESİ"

        Geçtiğimiz günlerde de oğlum eski evimizi göstererek "Nolur gelsen üçümüz birlikte uyusak" dedi. O öyle söyleyince gözlerim doldu. İnşallah Sinan'ın ilerde mutlu bir ilişkisi olur. Kendisinden tek isteğim var, o da babalığını ihmâl etmemesi. Çünkü ben ondan hiçbir şey istemedim. Tatilde oğlunu görmeye ara ara geldi, ama arkadaşlarıyla geldi. Demir'i alıp tatile götürebilirdi ama o arkadaşlarıyla gelip ara ara görmeyi seçti. Sinan ile dönem dönem anlaşamadığımız konular oluyor…

        "OĞLUM DEDESİYLE GÖRÜŞMÜYOR"

        Oğlum dedesiyle görüşmüyor. Dedesi oğlumu hiç aramadı. Böyle bir talep de hiç gelmedi karşı taraftan. Oğlum "Benim dedem nerde?" dedi.

        "KAVGA HABERLERİ DOĞRU DEĞİL"

        Geçtiğimiz aylarda hakkımda çıkan "İki erkek Özlem için kavga etti." haberleri doğru değil. Bahsi geçen iki kişi var kavgada. Kamera kayıtlarında da gözüküyor ki ben ortada yokum. Kavganın da benimle alakası yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ