Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Menajeri, Deniz Seki için yapılacaklar listesi hazırladı
        1

        Menajer Özgür Aras, pazartesi günü tahliye olacak Deniz Seki için yapılacaklar listesi hazırladı. Listede iş teklifleri, yayla tatili, teşekkür edilecekler yer alıyor.

        2

        BİRBİRİNDEN CAZİP TEKLİFLER VAR

        HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Pazartesi günü saat 12.00’de özgürlüğüne kavuşacak Deniz Seki’yi menajeri Özgür Aras yapılacaklar listesinin yer aldığı bir dosyayla karşılayacak.

        3

        Dosyanın ilk bölümü, ünlü şarkıcıya gelen iş tekliflerinden oluşuyor. Teklifler arasında 2 milyon 400 bin TL önerilen 20 konserlik Türkiye turnesi, oyunculuk, reklam filmi ve hayatının belgesel haline getirilmesi yer alıyor. Seki iş listesini inceleyip tek tek konuşarak kararını verecek.

        4

        YEŞİL ÖZLEMİ DOSYADA

        İkinci bölüm Seki’nin nişanlısı Faruk Salman’la çıkacağı tatil için alternatiflerden oluşuyor. “Dışarı çıkınca çimleri öpeceğim” diyen Seki, cezaevinde en çok özlemini çektiği yayla tatili yapacak.

        5

        Rize, Kaz Dağları ve Karadağ seçeneklerinin yer aldığı listeden seçim yapacak. İş ve tatil kararından sonra, 2 buçuk yıl boyunca kendisine destek olan listedeki kişileri arayıp teşekkür edecek.

        6

        Tahliye olduktan sonra bir otele yerleşecek olan Deniz Seki, çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek. Önerilen yüksek rakamlara rağmen özel röportaj taleplerini kabul etmeyen sanatçı, toplantının ardından nişanlısıyla tatile çıkacak.