Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 28. bölüm fragmanında tayfa yeni bir sınavdan geçiyor! Adı Efsane oyuncuları!

        Oyuncu kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Şenay Gürler, Simay Barlas ve Ferit Kaya gibi isimlerin yer aldığı Adı Efsane, 28. bölümüyle bu akşam izleyicilerle buluşacak. Peki Adı Efsane'nin yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte Adı Efsane 28. bölüm fragmanı ve özeti...

        ADI EFSANE 28. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Tayfa, Sadık’ın yumruğundan sonra yerde hareketsiz yatan Kıvanç’ın durumu karşısında yeni bir sınavdan geçmektedir. Bu sınavı tayfa mı; yoksa, Kıvanç mı kazanacaktır?

        Sadık’ın Naz’a yazdığı mektubu bilen tek kişi olan Ali, arkadaşını içinde bulunduğu durumdan kurtarırken kendi hayatında beklenmedik bir sürpriz olur. Mercan ve Ali’yi karşı karşıya getiren bu sürpriz herkes tarafından mutlulukla karşılanır.

        REKLAM

        Reyhan ise, Sinan’ın Almanya’ya dönmesini önlemek için hayatının sırrını söyler. Sinan, Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra nasıl hareket edecek?

        Çiler, Sibel’in gönderdiği mesajdan sonra Fikret’le önemli bir konuşma yapar. Bu konuşmadan sonra Fikret’in kafasını kurcalayan bütün sorular cevap bulur.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE HAKAN, ÖĞRENDİĞİ BİLGİYLE ALLAK BULLAK OLDU

        Gülsüm ve Reyhan konuşurken Hakan, Naz’ın babasının Sinan olduğunu öğrenmiştir. Bu konuşma esnasında Hakan ve Naz’ı karşısında bulan Reyhan ise, Naz’ın gerçeği duymuş olması endişesiyle çaresizce kalakalmıştır.

        Hakan ve Naz’ın sevgili olacakları haberini alan Sadık yıkılır. Kendince kurduğu hayaller ve aşkı ile dostluğu arasında zor bir sınav verecektir. Naz’ın kitabının arasına bıraktığı mektup ise, tüm dengeleri değiştirebilecek bir tehlikedir.

        REKLAM

        Diğer tarafta Fiko ve Çiler arasındaki sorunlar çözülse de, Fiko’nun Sibel’i unutması ve ondan uzaklaşması kolay değildir. Fiko’nun kendisini reddetmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Sibel kendisini unutturmamaya kararlıdır.

        Reyhan’ın karşısına çıkıp vaktiyle yaptığı hata yüzünden af dileyen ve Reyhan tarafından reddedilen Sinan için ise orada yaşamasının bir neden kalmamıştır. Ancak, Sinan giderse bir kızı olduğunu hiçbir zaman öğrenemeyecektir. Sinan bu kararın eşiğindeyken Reyhan da, Hakan da kendi verecekleri kararların zorluklarını yaşamaktadırlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ