Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 15 Eylül MasterChef eleme adayı kim oldu?

        MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Avantajlı olan Mavi takım mı yoksa Kırmızı takım mı? İşte 15 Eylül Salı MasterChef dokunulmazlığı kazanan takım...

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

        MasterChef 2020'de dokunulmazlığı kazanan takım yeni bölüm ile birlikte belli oldu. Sokak lezzetlerini ekrana taşıyan yarışmacılar kıran kırana mücadele etti. Şefler yarışmacılardan bir saat içinde (Kırmızı takım için 55 dakika) şu yemekleri hazırlamasını istedi;

        Sokak Lezzetleri

        1. Arnavut Ciğeri Patates Kızartmalı - yanına süs biberi

        2. Nohutlu Tavuk Pilav

        3. Adana Dürüm - Keşkek Soğanı

        4. Maç Köftesi

        5. Balık Ekmek

        6. Sambali Tatlısı

        7. Turşu suyu

        8. Ayran

        REKLAM

        MasterChef'te heyecan içinde geçen bir saat süre sonunda her iki takım da bazı aksilikler yaşandı. Bazı yemekler tam olarak yetişmezken şeflerin önüne bitirilen yemekler tadım için sunuldu. MasterChef Türkiye 2020 jürisi, yemeklerin hepsinin tadımını yaptıktan sonra hangi yemekte hangi takımın kazandığını açıkladı.

        Balık Ekmek: Mavi takım

        Adana Dürüm: Kırmızı takım

        Arnavut Ciğer: Kırmızı takım

        Nohutlu Tavuklu pilav: Kırmızı takım

        Maç köftesi: Mavi takım

        Şambali: Kırmızı takım

        Bu sonucu göre MasterChef'te dokunulmazlık oyununun galibi Kırmızı takım oldu. Mavi takım ise beş dakikalık süre avantajına rağmen dokunulmazlığı kaybetti.

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Dün akşam, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Mavi takım idi. Dokunulmazlığı kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık için bir kez daha tezgâh arkasına geçti. Yarışmacılar, eleme potasına giren isim olmamak için Mehmet şefin imza tabağını en iyi şekilde hazırlamaya çalıştı. Mehmet şefin tabağı, Hors D’oeuvres hazırlamak için verilen süre ise bir saat idi. Bu süre sonunda şefler tadımlarını yaptılar. Son dörde kalan isimler; Duygu, Furkan, Serhat, Esra oldu. Gecenin dördüncüsü Furkan, üçüncüsü Serhat oldu. Gecenin en iyi tabağını hazırlayan Duygu, MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kazanan oldu.

        MASTERCHEF’TE HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

        MasterChef 2020’de dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı hazırlayan isim Duygu oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Duygu, Mavi takımdan bir kişiyi eleme potasına gönderdi. Duygu'nun söylediği isim Serhat, MasteChef Türkiye'de bu haftanın ilk eleme adayı oldu.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ