Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Türkiye kim kazandı? Eleme adayları belli oluyor! 22 Ağustos MasterChef son bölümünde yaşananlar

        MasterChef Türkiye kim kazandı? Sorusu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. MasterChef Türkiye 2020'nin son bölümünde mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele etti ve dokunulmazlığı kazanan yarışmacı belli oldu.

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye’nin bu akşam ekrana gelecek özel bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda kazanan takımı, hastanenin sağlık çalışanlarından oluşan özel jürisinin vereceği oylar belirledi. Mavi takım ve Kırmızı takım, bir zeytinyağlı başlangıç, bir salata, bir ana yemek ve bir tatlı yaparak dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı. Mavi takım dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

        REKLAM

        DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

        MasterChef Türkiye son bölümde dört yemek üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda Mavi takım, iki oy fark ile dokunulmazlığı kazandı. Dokunulmazlık oyununda Mavi takım ve Kırmızı takım için yapılan yemeklerde verilen oyların dağılımı şöyle oldu;

        zeytinyağlı trio - kazanan 6-3 skorla mavi takım

        salata - kazanan 6-3 skorla mavi takım

        ana yemek - kazanan 5-4 skorla mavi takım

        tatlı - kazanan 7-2 kırmızı takım

        toplamda 19 - 17

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımda altı yarışmacı, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Sedat ile Celal'in eleme adayı olması nedeniyle yer almadığı bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, ana ürünü incir olan bir yaratıcı yemek çıkarmaya çalıştı. Bunun için verilen süre ise 40 dakika idi. Süre bitimi sonrasında yarışmacılar, yaptıkları yemekleri sunumunu yaptı. Şefler, tek tek tadımını yaptıktan sonra oybirliği ile kazananı açıkladı. Buna göre MasterChef Türkiye'de bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan isim, Serhat oldu.

        REKLAM

        MASTERCHEF TÜRKİYE'DE HAFTANIN 5. ELEME ADAYI KİM OLDU?

        MasterChef 33. bölümde bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında 5. eleme adayı kim olacak merak ediliyordu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat, MasterChef Türkiye'de haftanın 5. eleme adayı olarak Ayyüce'yi gösterdi ve arkadaşını eleme potasına gönderdi.

        HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

        MasterChef Türkiye’de ana kadro yarışmacıları, bu hafta ilk defa kaptanlık oyunu oynadı ve sonrasında ise Mavi takım ile Kırmızı takımın yarışmacıları belirlendi. MasterChef 2020’de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazanmıştı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Duygu olmuş ve ilk eleme adayı olarak Celal’i göstermişti. Sonrasında yapılan takımiçi oylamada ise adı en çok yazılan Sedat, ikinci eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu ise Kırmızı takım kazandı. Mavi takımda bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Özgül oldu ve Eray’ı haftanın üçüncü eleme adayı olarak potaya soktu. Yapılan oylamada ise Esra, haftanın dördüncü eleme adayı oldu. Bu akşam son iki eleme adayı, son dokunulmazlık oyunu sonrasında belli olacak.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ