Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Sevdaluk 12. bölüm fragmanı, sevdaluk dizisi

        Sevdaluk'ta işler iyice kızışıyor. Şenyuva Köyü'nde seçim telaşı başlamıştır. Adalet ve Ali İhsan, köyün yeni muhtarı olabilmek için çalışmalara başlar. Afişler hazırlanır, seçim sloganları bulunur, seçim vaatleri belirlenir. Bu sırada seçimi kazanacağından emin olan Muhtar Ali de boş durmaz, çalışmalara başlar. Seçimleri kazanmasını ve yeniden muhtar olmasını isteyen HES görevlilerinden aldığı bir çanta dolusu parayla da kazanacağından iyice emin olur. Zaten kavgalı olan Ali İhsan ve Adalet bu kıyasıya mücadelede yine birbirlerine düşerler.

        GÜLBEN GERÇEĞİ ÖĞRENECEK Mİ?

        Tayyar ve Orhan, test sonuçlarını almak üzere birlikte hastaneye giderler ve doktordan kötü haberi alırlar. Orhan'ın hastalığı yeniden nüksetmiştir ve bir an önce tedavi olması gerekmektedir.Orhan, Emine ve Tayyar'dan

        hastalığından hiç kimseye bahsetmemelerini ister. Bu sırada Gülben, Orhan'a hala çok kızgın ve kırgındır. Emine, Gülben'in üzülmesine daha fazla dayanamaz ve gerçeği Gülben'e söylemek ister.

        HİLMİYE, MUHTAR ALİ'Yİ AFFEDECEK Mİ?

        Muhtar Ali, karısı Hilmiye'nin kendisini affetmesi için yine her türlü yola başvurur. Hilmiye'ye hazırladığı büyük sürpriz bu kez barışmalarına vesile olacak mıdır?

        Sevdaluk heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ