Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melisa Şenolsun ile Ekin Mert Daymaz aşk mı yaşıyor? Yanıt geldi - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İşletmeci Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan Melisa Şenolsun'un (25), gönlünü Ekin Mert Daymaz'a (30) kaptırdığı ileri sürüldü.

        SOSYAL MEDYADA SÖYLENTİLER YAYILINCA...

        Şenolsun'un, daha önce Hande Erçel, Eliz Sakuçoğlu ve Melisa Döngel gibi isimlerle adı aşk dedikodularına karışan Daymaz ile yaklaşık 1 aydır birlikte olduğu iddia edildi. Çiftin, önceki akşam Cihangir'deki bir mekanda görüldüğüne ilişkin söylentiler sosyal medyada yayıldı.

        "KALBİM BOŞ"

        Hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Şenolsun, "Arkadaşlar panik yok! Kalbim boş... (Bana da bu açıklamayı yaptırdınız ya...) Berlin'den yazıyorum, buralar buz." diye konuştu.

        MELİSA'DAN SONRA GÖNLÜNÜ SERENAY'A KAPTIRDI

        Öte yandan bir dönem Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen de Melisa Şenolsun ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeni ilişkiye başladığı ileri sürülmüştü.

        REKLAM

        Sarıkaya, "Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım." açıklamasını yapmıştı.

        AŞK İTİRAFI

        Ancak ünlü oyuncunun bu sözlerinden aylar sonra Evirgen'den itiraf gelmişti. Ünlü işletmeci, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığını doğrulamıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ