Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mert Fırat'tan eşi İdil Fırat'a: Çok şükür birbirimizi bulduk - Magazin haberleri
        1

        Hakkında çıkan 'ihanet' iddialarını yalanlayan Mert Fırat, eşi İdil Fırat'ın doğum gününde aşka geldi. Hafta sonunu ailesiyle geçiren çiftten ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğraflara duygusal bir not düştü.

        2

        40 yaşındaki Fırat şu ifadeleri kullandı:

        Hafta sonumuz biricik ailemiz ve arkadaşlarımızla geçti. Çok şanslıyız şükürler olsun, sağlıklı ve bir aradayız. Hayatın bana en büyük hediyesi, en güzel günlerim, Seyhan Mia’nın annesi, annesinin iyi kalpli kızı, kardeşlerinin biricik zeki ablası. Babasının en yakın arkadaşı.

        3

        Arkadaşlarının İdiloşu. Amcalarının göz bebeği, babannesinin kara gözlüsü. Dedesinin yoldaşı, annemin gözünden sakındığı, kardeşimin kardeş bellediği. Herkesin 1 dakikada sevdiği, güvendiği, canım dert ortağım, eşim, yoldaşım, en iyi arkadaşım; Allah saklasın seni. Çok şükür birbirimizi bulduk, her geçen gün daha mutlu ve sağlıklı günlerimizde kızımızı sen gibi büyütelim. İyi ki doğdun...

        4

        İHANET İDDİALARI

        Mert Fırat, sosyal medyada çıkan 'ihanet' iddiaları karşısında suskunluğunu bozmuştu. Avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan oyuncu, asılsız itham ve saldırılar karşısında hukuki süreci başlattığını duyurmuştu.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        Kamuoyunun dikkatine,

        Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

        Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır,

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

        5

        BABASI EVLİLİĞE KARŞI MI ÇIKTI?

        Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, 2018'in Temmuz ayında nikah masasına oturmuştu.

        İdil Fırat'ın iş adamı babası Önder Fırat'ın bu evliliğe karşı çıkıp nikaha katılmadığı iddia edilmişti. Fırat, nişan törenine de gitmemişti.

        6

        KIZLARI DÜNYAYA GELDİ

        Ünlü çift, geçtiğimiz yıl kasım ayında anne-baba olmuştu. Kız bebekleri dünyaya gelmiş ve Seyhan Mia adını vermişlerdi.

        7

        İDİL FIRAT HAKKINDA

        Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı Önder Fırat'ın kızı olan İdil Fırat, 1988 yılında dünyaya geldi. George Washington DC Üniversitesi'nde uluslararası politika bölümü okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisansını yaptı.

        İdil Fırat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk gibi ünlü oyuncularla aşk yaşamıştı. Engin Öztürk ile evlenmesi beklenen İdil Fırat, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ