Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson: Babam eğitimimize önem verirdi - Magazin haberleri
        1

        2009 yılında hayatını kaybeden dünyaca ünlü yıldız Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, ilk kez babasıyla geçen çocukluğuna dair açıklamalarda bulundu.

        2

        "BİZE HAYATA DAİR HER ŞEYİ GÖSTERDİ"

        Top model Naomi Campbell'ın Youtube'da yayınlanan 'No Filter' adlı programına konuk olan Jackson, babasının kardeşlerine ve kendisine hayata dair her şeyi gösterdiğini söyledi.

        3

        "BABAM KÜLTÜRLÜ OLMAMIZ KONUSUNDA İYİYDİ"

        22 yaşındaki Paris Jackson, "Babam bizim kültürlü ve eğitimli olmamız konusunda gerçekten iyiydi" ifadelerini kullandı.

        Jackson, "Babam bize sadece pırıltılı ve ışıltılı bir dünyayı göstermedi. Üçüncü dünya ülkelerini de gördük" diyerek Michael Jackson'ın geniş bir perspektif içinde kendilerine dünyanın tüm hallerini tanıttığını da sözlerine ekledi.

        4

        "FİZİĞİM NEDENİYLE MODEL OLMAMI SÖYLEYEN ÇOK OLDU"

        Naomi Cambell, ayrıca Paris Jackson'ı küçüklüğünden beri tanıdığını belirterek onun modellik kariyeri hakkında da bazı sorular sordu. Jackson, fiziksel görüntüsü nedeniyle modellik kariyeri yapabileceğinin kendisine söylendiğini anlatarak "Bu öğüdü dinleyip modellik kariyeri yapmaya karar verdim" dedi.

        5

        "BABAM BİZE İŞ AHLAKINI ÖĞRETTİ"

        Jackson, her ne kadar ayrıcalıklı bir dünyada büyümüş olsa da babası Michael Jackson'ın kendilerine iş ahlakı aşıladığını da söyledi.

        6

        İKİ EVLİLİK YAPTI

        Pop müziğin 'kralı' olarak nitelendirilen Michael Jackson, ilk evliliğini 1994-1996 yılları arasında Elvis Presley'in kızı Lisa Marie ile yapmıştı. Jackson, daha sonra 1996'da Debbie Rowe ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 1999 yılında yollarını ayırmıştı.

        Michael Jackson ve Debbie Rowe'un; Prince Michael Jackson I ve Paris Jackson adında iki çocuğu var. Michael Jackson'ın, Prince Michael Jackson II adında bir oğlu daha bulunuyor.

        7

        Paris Jackson

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ