Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Miley Cyrus ile Yungblud sarmaş dolaş - Magazin haberleri
        1

        Uzun süre nişanlı kaldıktan sonra aniden evlendiği Liam Hemsworth'ten 2019 yılında boşanan Miley Cyrus, önceki gün bir grup arkadaşıyla birlikte eğlenirken objektiflere yansıdı.

        Cyrus'un gittiği mekanda gerçek adı "Dominic Richard Harrison" olan şarkıcı Yungblud ile samimi halleri dikkatlerden kaçmadı.

        2

        İkilinin sık sık birbirlerine sarıldıkları ve Yungblud'ın Miley Cyrus'ın saçlarını okşadığı görüldü.

        Bu karelerin basına yansımasından sonra çiftin yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları ortaya atıldı. Ancak gerçek ortaya çıktı. Cyrus ile Yunglud'un arkadaş oldukları belirtildi.

        3

        "BİR KİMLİK KRİZİNDEN BAHSEDİYORUM"

        Gerçek adı "Destiny Hope Cyrus" olan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus, 2006-2011 yılları arasında yayınlanan 'Hannah Montana' dizisindeki 'Hannah' karakterini çok fazla canlandırdığını ifade etmişti.

        'Rock This with Allison Hagendorf' adlı podcast'te konuşan Cyrus, "Bir kimlik krizinden bahsediyorum. Aslında dizinin konsepti şuydu; Bu karakter olduğunda yani bu ikinci kişiliğe sahip olduğunda değerlisin. Milyonlarca hayranın var ve dünyanın en büyük yıldızısın" demişti.

        4

        "BU DÜŞÜNCE KAFAMIN İÇİNE İŞLEMİŞTİ"

        Miley Cyrus, bununla birlikte peruk takmadığında kimsenin kendisini umursamadığını ve artık bir yıldız olmadığını düşündüğünü sözlerine eklemişti.

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Hannah Montana olmadan kimsenin beni umursamadığı düşüncesi kafamın içine işlemişti" şeklinde konuşmuştu.

        5

        Bu düşünceyi yıkması gerektiğini belirten Cyrus, 2013'te çıkan 'Bangerz' adlı albümünün kimliğini Disney karakteri dışında bulmaya yönelik ilk hamlesi olduğunu söylemişti.

        6

        "PANDEMİ CİNSEL HAYATIMI OLUMSUZ ETKİLEMEDİ"

        Yaz sonu Avustralyalı meslektaşı Cody Simpson'dan ayrılan şarkıcı Miley Cyrus, karantina döneminde hemen hemen her anlamda sosyal mesafe kurallarına uyum sağlamanın bir çözüm yolunu bulduğunu da açıklamıştı.

        Cinsel hayatını ifşa eden şarkıcı, pandemi döneminin cinsel yaşamını olumsuz etkilemediğini belirterek, "Bu aralar çok fazla sanal seks yapıyorum" demişti.

        7

        "EN GÜVENLİ YOL BU"

        Bunun için FaceTime adlı uygulamayı kullandığını ifade eden Cyrus, pandemi sürecinde en güvenli yolun bu olduğunu belirtmişti.

        Koronavirüse yakalanmamayı kafasına koyduğunu söyleyen Miley Cyrus, bu süreçte yeni insanlarla buluşmanın ve tanışmanın zor olduğunu sözlerine eklemişti.

        8

        "SORUMSUZLUK YAPAMAZDIM"

        "Bu durumda hem kendi sağlığımı hem de diğer insanın sağlığını göz ardı ederek sorumsuzluk yapamazdım" diyen yıldız, virüs nedeniyle insanların gerekli tedbirleri almadan yakınlaşmasını gerçekten çok çılgınca bulduğunu da belirtmişti.

        9

        Öte yandan Miley Cyrus, oyuncu Liam Hemsworth ile 2018 yılında yakın çevrelerinin katıldığı sade bir tören ile nikah masasına oturmuştu.

        Ancak ikili, yedi ay sonra boşanmıştı.

        Ayrılık sonrası aşka küsmeyen Cyrus, önce Kaitlynn Carter sonra da Cody Simpson ile ilişki yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ