Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mohamed Hadid: Gigi Hadid bebekliğinden beri para kazanıyor - Magazin haberleri
        1

        Milyarder iş insanı Mohamed Hadid, sosyal medya hesabından kızı Gigi Hadid ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Kızı ile birlikte çekildiği fotoğrafları yayınlayan Hadid, Gigi'nin şimdiye kadar kendisinden hiç para almadığını söyledi.

        2

        BEBEKKEN MODELLİK YAPMIŞTI

        72 yaşındaki iş insanı, "Gigi Hadid hakkında bilmediğiniz 20 şey" başlığı altında bir yazı kaleme aldı. Mohamed Hadid, "Kendi kendine kazandı... Ailesinden 1 dolar bile almadı" dedi.

        Baba Hadid, kızının modellik kariyerine henüz birkaç aylık bebekken başladığını söyledi. Mohamed Hadid'in Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Gigi, o dönemlerde bir markanın bebekler için tasarladığı koleksiyonu tanıtmıştı.

        3

        "UNICEF İÇİN ÇALIŞMALAR YAPTI"

        Ayrıca kızının olimpik bir voleybol oyuncusu olduğunu da belirten Hadid, liseyi bitirdikten sonra Gigi'nin New York Üniversitesi'nde adli ceza psikolojisi bölümüne başvurduğunu ve kabul edildiğini söyledi.

        26 yaşındaki kızının birçok ünlü dergi için kapak pozu verdiğini de ekleyen Hadid, Gigi'nin UNICEF için de Ortadoğu ve Güney Doğu Asya'da çalışmalar yaptığını yazdı.

        4

        "SERVETİNİ KENDİ KAZANDI"

        Mohamed Hadid, kızının 35 milyon dolarlık servetinin her kuruşunu kendi başına kazandığını belirtti. Ancak bu durum sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı takipçiler, Gigi Hadid'in popüler olmasını ve bu kadar çok kazanmasını ayrıcalıklı bir aileden gelmesine bağladı.

        5

        TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

        Bir sosyal medya kullanıcısı da "Gigi'nin annesi Yolanda da model. Bu da onun ve Bella'nın bu kadar kolay modellik anlaşmaları imzalamasını sağlıyor" diye yazdı. Aynı kişi, "Siz zengin bir emlakçısınız. Beverly Hills ve Bel Air'de birçok malikane inşa ettiniz. Gigi paranın içine doğdu" ifadelerini kullandı.

        Başka bir takipçi de "Böyle zengin bir ailede doğmak Gigi'nin hatası değil" dedi. Bir sosyal medya kullanıcısı da "Keşke benim babam da beni böylesine yüceltse..." ifadelerini kullandı.

        6

        BEŞ ÇOCUK BABASI

        Öte yandan emlak yatırımcısı Mohamed Hadid, ilk evliliğini Mary Butler ile gerçekleştirmişti. Daha sonra yollarını ayıran ikilinin, Marielle ve Alana adında iki kızı bulunuyor.

        7

        Hadid, 1994'te eski model Yolanda Hadid ile nikah masasına oturmuştu. 2000 yılında boşanan ikilinin Gigi, Bella ve Anwar adında üç çocuğu bulunuyor.

        8

        "GIGI'NİN İSMİ NUR, BELLA'NIN İSMİ DE HAYRİYE"

        Mart ayında Türkiye'ye gelen Mohamad Hadid, bütün çocuklarının Arapça ismi olduğunu söylemişti. Baba Hadid, "Marielle'nin ismi Zayn, Alan'ın ismi Emel, Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye. Çünkü annesinin adı Hayriye biz onu Bella Hadid diye biliyoruz ama diğer adı Hayriye. Gigi kızının adını da Khai koydu. Hayriye’nin kısaltılmışı oluyor. Oğlum Anwar Hadid'in adı da Enver. Benim adım Muhammet Enver. Oğlumun adı da Enver Muhammet. Beş çocuğumun Müslüman isimleri var" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ