Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Dalkılıç: Bizim neden bu hazırlıktan haberimiz yok?
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tolgahan Sayışman'ın sahibi olduğu şirketin yapımını üstlendiği ve 5 haftada çekimleri tamamlanan polisiye-komedi türündeki "Aynasız Haluk" adlı filmin galası gerçekleştirildi.

        Geceye katılan Murat Dalkılıç-Sitare Akbaş çifti, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        "FİLME MÜZİĞİMLE DESTEK VERDİM"

        Filmi çok merak ettiğini dile getiren Dalkılıç, "İlk filmimde Tolgahan ile beraber oynadık. Bu filmde de müziğim ile destek verdim. Benim şarkımı bu filme göre yorumladım." diye konuştu.

        3

        "TEKLİFLER GELİYOR"

        Muhabirlerin, "Sitare Hanım ile aynı projede yer almak ister misiniz?" sorusuna yanıt veren Murat Dalkılıç, "Teklifler geliyor ama bakalım... Neden olmasın? Sitare de, ben de oynamak isteriz. Reklam teklifi de geliyor bazen, düşüncemiz var." ifadelerini kullandı.

        4

        "BİZİM NEDEN HABERİMİZ YOK BU HAZIRLIKTAN?"

        Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının, "Bu yaz evleneceğinize dair haberler çıktı. Düğün hazırlıkları başladı mı?" sorusunu da cevapladı. Dalkılıç, "Bizim neden haberimiz yok bu hazırlıktan?" diyerek, gülümsedi. Çift, ardından sinema salonuna giriş yaptı.

        5

        "İMZAYA BAĞLI YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

        Dalkılıç, daha önce de, "Evlilik düşüncesi var mı?" sorusuna, "Şu an öyle bir düşüncemiz yok. Ben birisiyle bir imzaya bağlı kalarak birlikte olmak istemiyorum. Sitare ile çok iyi giden bir ilişkimiz var, her şey yolunda. Evlilik düşünmüyorum. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi diye düşünüyorum." yanıtını vermişti.

        6

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYAYA DA TAŞIDILAR

        Öte yandan yaklaşık sekiz ay önce şarkıcı Murat Dalkılıç'ın, eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikili, aşklarını sosyal medyaya da taşımıştı.

        7

        AŞK BAŞLADI, DOSTLUK BİTTİ

        Şimdilerde Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşayan Hande Erçel, sürpriz bir hamlede bulunmuştu. Erçel, eski aşkı ile yeni bir ilişkiye başlayan yakın dostu Sitare Akbaş'ı sosyal medyada takipten çıkmıştı.

        Hande Erçel'in ardından Akbaş'tan da karşı hamle gelmişti. Sitare Akbaş da Erçel'i Instagram'dan silerek, aralarındaki bağların koptuğunu gözler önüne sermişti.

        8

        "DOSTÇA AYRILDIK" DEMİŞTİ

        Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel, iki yıl önce ilişkilerini sonlandırmıştı. Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ