Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nebahat Çehre'den 'Aydemir Akbaş' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Nebahat Çehre (77), önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çehre'ye geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Aydemir Akbaş'ın (85), "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" şeklindeki açıklaması hatırlatıldı.

        2

        "AYDEMİR İLE 1965'Lİ YILLARDAN BERİ TANIŞIYORUZ"

        Konuyla ilgili konuşan Nebahat Çehre, Aydemir Akbaş'ın bu sözlerine kızmadığını ancak şaşırdığını söyledi. Usta oyuncu, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

        Kötü bir niyeti yok ama çok şanssız bir açıklama. Çünkü Yılmaz Güney'le evliyken, o da Beyhan ile evliydi. Ailecek görüşürdük. Yılmaz'ın da sağ koluydu. 1965'li yıllardan beri tanışıyoruz ve eski fotoğraflarda hepimiz tıfılızdır. Aydemir, Galatasaray Lisesi mezunu, çok iyi bir ailenin çocuğudur. Ona kırılmam çünkü herkes ne demek istediğini anladı. Aramadım ama belki o, söyledikleri için arayacaktır.

        3

        "GÜNEŞTE BEKLEYEMEM"

        Nebahat Çehre, ayrıca alışveriş yapmak için geldiği bir mağazanın kapısındaki güvenlik görevlisine kendisini kapıda beklettiği için kızdığını söyledi.

        Çehre, "Bunlar şimdi bir prensip koymuşlar. İçeride müşteri varsa diğerini kapıda bekletiyorlar. Ben de 'Güneşte bekleyemem. Gidin, müdürü çağırın' dedim. Hemen geldi, özür diledi ve buyur ettiler" ifadelerini kullandı.

        4

        "TATİLE DEVAM EDECEĞİM"

        Öte yandan Nebahat Çehre, geçtiğimiz günlerde üçüncü doz Covid-19 aşısını olduktan sonra çıktığı alışveriş turunda görüntülenmişti. Uzun süre mağazaları gezen Çehre, ara verdiği tatiline devam edeceğini söylemişti.

        5

        "GİDECEĞİM YERİ SÖYLERSEM YAKALANIRIM"

        Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nebahat Çehre, gideceği adresini ise bikinili görüntülenme endişesiyle açıklamaktan kaçınmıştı.

        Oyuncu, "Tatil yaptım, geldim. Tekrar gideceğim ama şimdi yerini söyleyemem. Neme lazım belki yakalanabilirim oralarda. Arkadaşımın evindeydim, ben davetliydim" demişti.

        6

        "ÜZÜLÜYORUM"

        Son yıllarda Ege ve Akdeniz'deki tatil bölgelerindeki pahalılığa isyan eden Çehre, "Belli kesime hitap ediyor her şey. Avrupa'daki bir emekçi gelip, beş yıldızlı otelde kalıyor. Bizim insanlarımız ondan istifade edemiyor. Buna üzülüyorum. Kim gidecek bu fiyatlara? Kimse gidemez, fiyatlar inanılmaz yani" demişti.

        7

        "YAZLIĞIM YOK"

        Ünlü oyuncu, "En güzel yazlık arkadaşın yazlığı, en güzel tekne arkadaşın teknesi" açıklamasının hatırlatılması üzerine yazlık gibi yatırımlar yapmadığını söylemişti.

        Nebahat Çehre, "Benim hep öyle geçiyor. Arkadaşlarım var, her yerde birlikte olmaktan zevk alıyorlar. Yazlığım yok; öyle bir ihtiyaç hissetmedim, öyle bir yatırım yapmadım” şeklinde konuşmuştu.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ