Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nez: Seni muhteşem bir hayat bekliyor ufaklık - Magazin haberleri
        1

        2000'li yılların başlarında, 'Sakın Ha!' ve 'Her Şey Boş', gibi şarkılarıyla adından söz ettiren Nez, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Gerçek adı "Nezihe Kalkan" olan ünlü şarkıcı, yıllar öncesini andı.

        2

        "SENİ MUHTEŞEM BİR HAYAT BEKLİYOR"

        Çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Nez, gönderisine, "Minik Nezihe... Seni muhteşem bir hayat bekliyor. Acısıyla, tatlısıyla... Hayat harika olacak ufaklık. Canın annem ve babama çok teşekkür ederim" notunu düştü.

        3

        "BU FOTOĞRAF LONDRA YILLARIMDA ÇEKİLMİŞTİ"

        15 Mart 1979'da dünyaya gelen Nez, daha önce doğum gününde şu satırları paylaşmıştı:

        Tam 43 yıl önce bu gördüğünüz kıvırcık suyu annesinin kollarına dünyaya geldi. İyi ki doğmuşum... Canım annem, ömrüm, her şeyim, en yakın dostum, sırdaşım, yaşama sebebim ama bizim ailede bir baba var ki her sene, 'Seni ben doğurdum.' der. Evet, tabii ki canım babam...

        Sizinle dolu olan bir dünya öyle kıymetli ki... Allah'ım sizi, ailemi başımızdan eksik etmesin. İyi ki beni doğurmuşsun, seni çok seviyorum! Bu fotoğraf Londra yıllarımda, orta ikinci sınıfta çekilmişti. Çoğunuz bilemez ama gerçek saç rengim böyle bir şey! İşte kızıl kafa 'Neziş'...

        Öyle güzel anılar ile doluyum ki... Her yaşadığım günüme şükrediyorum. Beni bu günlere getiren en başta annem, babam, canım ailem, öğretmenlerim ve canlarıma minnettarım. İyi ki varız... Her şey çok güzel ve daha da güzel olacak..

        Fotoğraflar: Instagram

        28

        Mabel Matiz

        29

        Murat Boz

        30

        Murat Boz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ