Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Öykü Karayel ikizi Ezgi ve oğlu Roman ile pozunu paylaştı: Teyzesinin gülü - Magazin haberleri
        1

        2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Öykü Karayel ile şarkıcı Can Bonomo, geçtiğimiz nisan ayında oğulları Roman'ı kucaklarına almıştı. Bebeğinin yüzünü ilk kez gösteren Karayel'den yeni paylaşım geldi.

        2

        İkizi Ezgi ile birlikte bebeği Roman'ı gezdirmeye çıkaran 31 yaşındaki oyuncu, o anları da Instagram hesabından yayınladı.

        3

        "TEYZESİNİN GÜLÜ"

        Fotoğrafına "Teyzesinin gülü Romiko..." notunu düşen Öykü Karayel'in paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        Onlar televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri... Her adımları takip ediliyor. Zaman zaman aileleri de merak konusu oluyor. Bazılarının kardeşlerine göre çok farklı bir hayatları var... Bazıları da onların izinden giderek kardeşleriyle aynı sektörde boy gösteriyor...

        5

        Son olarak final yapan 'Sefirin Kızı' adlı diziyle izleyicisinin karşısına çıkan Engin Akyürek'in kardeşi Eren Akyürek ile yan yana olduğu bir fotoğraf ünlü oyuncunun hayranları tarafından paylaşılmıştı. Ağabey ve kardeşin birbirine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

        6

        Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi de ünlü bir isim. Orçun İynemli kardeşi kadar göz önünde bulunmasa da tiyatro ve dublaj camiasında adından söz ettiren isimlerden.

        7

        Türk sinemasının efsane ismi Bilal İnci’nin torunları olan Ayça ve Ayçin İnci de ünlü kardeşlerden. Ayça, Ayçin’den 2 yaş büyük. İkisi de kamera önünde başarılarıyla söz ediyorlar.

        8

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi de kendisi gibi ünlü bir isim. Senarist ve yazar Can Yılmaz'ın; dizi yazarlığı, skeç, tiyatro gibi birçok projede imzası bulunuyor.

        9

        Türk tiyatrosunun ve sinemasının başarılı isimleri Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu da kardeş olan isimlerden.

        28

        Şükrü Özyıldız ile kardeşi Burcu Özyıldız.

        29

        Amine Gülşe ile ağabeyi Şahan Gülşe.

        30

        Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ