Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ozan Tufan ve eşi Rojin Haspolat oteli alarma geçirdi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan, iki ay önce dünyaevine girdiği eşi Rojin Haspolat ile birlikte tatil sezonunu açtı.

        2

        Soluğu Bodrum'da alan çift, önceki gün konakladıkları otelin 10 bin TL'lik özel locasında görüntülendi. Tufan ile Haspolat, denize girmek yerine gün boyu güneşlenmeyi tercih etti.

        26 yaşındaki futbolcu, bir ara aynı otelde kalan yakın arkadaşı Hakan Çalhanoğlu ile de buluştu.

        3

        OTELİ ALARMA GEÇİRDİ

        Ardından gazetecileri fark eden Ozan Tufan, otel yönetimini alarma geçirdi. Daha sonra sahil güvenlik, botla gelerek gazetecilere müdahale etti. Bu sırada Tufan ise eşi ile birlikte apar topar odalarına çıktı.

        4

        İKİ AY ÖNCE EVLENDİLER

        Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rojin Haspolat'ı ailesinden isteyen ve nişanlanan Ozan Tufan, nisan ayında nikah masasına oturmuştu. Çırağan Sarayı'nda düzenlenen nikah töreninde, çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yapmıştı.

        5

        19.07 AYAR ALYANS!

        Fenerbahçe Kulübü, çift için 19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyans tasarlamıştı.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Ozan Tufan ve sevgili eşi Rojin Haspolat, hayatınızın birbirinizle geçecek bu yeni döneminde, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir evlilik diliyoruz. Hayatınız boyunca unutulmaz olacak bu özel günde; Fenerbahçe ruhunun işlendiği saf bir bağlılık ve aidiyet sembolü olarak, kutsal armamızı taşıyan 19.07 ayar Fenerbahçe alyanslarının size uğur getirmesini temenni ediyoruz. Sonsuz mutluluklar" ifadelerine yer verilmişti.

        6

        Çifte alyanslarını Emre Belözoğlu vermişti. Tufan, yaptığı paylaşımda, "19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyanslarımız bize uğur getirsin... Her zaman yanımdasın iyi ki varsın, bu özel hediye için teşekkürler" demişti.

        7

        "ÇOK ŞANSLIYIM"

        Rojin Haspolat, nikah sonrasında düğünlerine ait yeni fotoğraflar paylaşmıştı. Ardından bir de mesaj yayınlayan Haspolat, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Çok uzun zamandır heyecanını yaşadık, aylarca hayalini kurduk ve kendimize bir başlangıç seçtik. Her zaman olduğu gibi, bu gün de yanımızda olan baştacı ailelerimiz, güzel dostlarımız, bu günümüze şahitlik ederek bize onur veren Sayın Ali Koç, Sayın Nihat Özdemir, Sayın Mehmet Akif Üstündağ, Sayın Emre Belözoğlu ve Sayın Ethem Sancak beyefendilere sonsuz teşekkür ederiz. Ozan'a teşekkür ederim, beni böylesine güzel sevdiği için. Senin kalbini en iyi bilen biri olarak, çok şanslıyım! İyi ki sen!

        8

        Tufan ve Haspolat çiftinin nikahına sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü isim katılmıştı.

        9

        Ozan Tufan, geçtiğimiz yıl sevgilisine Boğaz'daki bir mekanda evlilik teklifinde bulunmuştu.

        10

        ROJİN HASPOLAT KİMDİR?

        14 Eylül 1992 doğumlu olan Rojin Haspolat Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu. Ardından Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Ozan Tufan'la yaklaşık 3 yıldır birliktelik yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

        11
        12
        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ