Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Ulusoy'dan sevgilisi Faruk Çolakoğlu'na 'evlilik' sinyali - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Özge Ulusoy, önceki gün gittiği bir kozmetik fuarında objektiflere yansıdı.

        Köpeği Sherlock'u da etkinliğe getiren Ulusoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 39 yaşındaki manken, "Evde bırakmaya içim el vermedi. Ben nereye Sherlock oraya..." dedi.

        2

        "KENDİNİ GÜNCELLEYEBİLEN HAYATTA KALIYOR"

        Eskiden fuarlara defileye çıkmak için geldiğini söyleyen Özge Ulusoy, "Bir dönem kapandı artık. Ne yazık ki ama kendini güncelleyebilen hayatta kalıyor. Malum eskiden sosyal medya yoktu ama artık tüm tanıtımları sosyal medyadan gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

        3

        'EVLİLİK' SORULARINA YANIT

        Öte yandan yaklaşık iki buçuk yıldır Faruk Çalokoğlu ile aşk yaşayan Ulusoy, 'evlilik' sorularını da "İnşallah birlikteliğimiz evlilikle taçlanır. Evlilik işi kısmet işi. İlk başta sevdiğim insan yanımda olsun, biz mutlu olalım yeter. Her şey zamanı geldiğinde olur." sözleriyle yanıtladı.

        4

        "İLİŞKİDE EN ÖNEMLİ ŞEY GÜVEN VE MERHAMET"

        Özge Ulusoy, daha önce de "Dünden bugüne aşka bakış açınız değişti mi?" sorusuna yanıt vermişti. Ünlü isim, "Tecrübeyle ve yaşla beraber değişiklikler olsa da ana hatlarıyla aynı kalıyor. Benim için ilişkide en önemli şey güven ve merhamet." demişti.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ