Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton ile Carter Reum'dan balayı pozu - Magazin haberleri
        1

        Dünyanın en zengin varisi olarak tanınan Paris Hilton, aradığı mutluluğu dördüncü nişanlısı Carter Reum'da bulmuştu. Hilton, geçen hafta Reum ile nikah masasına oturmuştu. Çift, kutlamalar bittikten sonra balayı için soluğu Fransız Polinezyası'nda bulunan Bora Bora Adası'nda aldı.

        2

        40 yaşındaki Hilton, tatilde keyifli anlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Paris Hilton, üç gün süren düğünün yorgunluğunu Pasifik Okyanus'unda attı.

        3

        Eşiyle okyanusta yüzerken çekilen aşk pozlarını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, gönderisinde balayı turunun ilk durağı için Reum ile Bora Bora Adası'nı tercih ettiklerini ifade etti.

        4

        Mutluluklarını her fırsatta gözler önüne seren çiftin bu kareleri, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        5

        GİZLİ BİR ÇOCUĞUNUN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan Carter Reum'un nikahtan sonra gizli bir çocuğu olduğunun ortaya çıkması herkesi şaşırtmıştı.

        Reum'un, bir dönem aktör Mel Gibson ile aşk yaşayan televizyon yıldızı Laura Bellizzi'den bir kızı olduğu öğrenilmişti.

        6

        Çocuğuyla birlikte Kaliforniya'da yaşayan Bellizzi, 2011'de hamileyken bebeğin Mel Gibson'dan olduğu ileri sürülmüş ancak TV yıldızı bu iddiaları reddetmişti. Bir kaynak, Carter'ın 9 yaşındaki kızını doğduğundan beri sadece bir kez gördüğünü öne sürerken, ünlü yazarın sözcüsü de bu iddiaları kabul etmişti.

        7

        "BU 10 YILLIK BİR HİKAYE"

        Sözcü, "Bu 10 yıllık bir hikaye, Carter çocuğu destekliyor. Onunla geleneksel bir baba-kız ilişkisi olmasa da doğduğundan beri geçimini sağlıyor ve sağlamaya da devam edecek." demişti.

        8

        "BABASINI TANIMAK İSTİYOR"

        Konuya ilişkin açıklama yapmayan Paris Hilton'un çocuktan haberdar olup olmadığıysa henüz bilinmiyor. Bir başka kaynaksa, küçük kızın, babası Carter Reum'un Hilton ile aile kurmaktan bahseden haberleri gördükten sonra kendisini dışlanmış hissettiğini söylemişti. Kaynak, çocuğun babasını tanımak istediğini ifade etmişti.

        9

        İKİZ ÇOCUK İSTİYOR

        Paris Hilton, geçtiğimiz ocak ayında Carter Reum ile ilişkisinin birinci yılından sonra erkek ve kız ikiz sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gördüğünü söylemişti. Hilton ayrıca tüp bebek yöntemini öneren en yakın arkadaşı Kim Kardashian’ın doktoruna gittiğini sözlerine eklemişti. Yazar, girişimci ve risk sermayedarı olan Carter Reum’un 40 milyon dolarlık serveti bulunuyor. Paris Hilton’ın tahmini servetiyse 300 milyon dolar değerinde.

        10

        GELİNLİĞİNİ SON ANDA SEÇTİ

        Öte yandan Paris Hilton, son güne kadar düğünde giyeceği elbiseyi seçememişti. E! kanalına konuşan bir kaynak "Paris, gelinliğini geç saatlerde seçti." diye konuşmuştu.

        BELGESEL OLACAK

        Ünlü çiftin düğünü, aynı zamanda hazırlıklarıyla birlikte ABD'de bir TV kanalı için belgesel haline de getiriliyor.

        11

        ÜÇ KEZ NİŞANLANMIŞTI

        Hilton, geçmişte Edward Furlong, Rick Salomon, Jason Shaw, Rob Mills, Nick Carter, Paris Latsis, Stavros Niarchos gibi isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettirmişti.

        Aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Hilton, daha önce üç kez nişanlanmıştı. Ünlü yıldız, her üç nişanlısıyla da evlenmeden yollarını ayırmıştı.

        12

        Hilton, okul günlerini Connecticut'taki Canterbury School'da, California'daki Sherman Oaks’da Buckley School’da ve en son da amigo olduğu New York'taki Dwight School’da geçirdi.

        17 yaşında okulu bırakan Paris Hilton, üç yıl sonra manken olarak çalışmaya başladı. Mankenliğin yanında ek olarak Hilton, filmlerde yardımcı oyunculuk da yaptı.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ