Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton ile evlenen Carter Reum'un bir çocuğu olduğu ortaya çıktı! - Magazin haberleri
        1

        Dünyanın en zengin varisi olarak tanınan Paris Hilton, aradığı mutluluğu dördüncü nişanlısı Carter Reum'da bulmuştu.

        Bir süredir bekarlığa veda partileri düzenleyen Hilton, geçen hafta Reum ile dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde nikah masasına oturmuştu. Ancak düğünün hemen ardından Carter Reum'un gizli bir çocuğu olduğunun ortaya çıkması herkesi şaşırttı.

        2

        Reum'un, bir dönem aktör Mel Gibson ile aşk yaşayan televizyon yıldızı Laura Bellizzi'den bir kızı olduğu öğrenildi.

        3

        9 YAŞINDA KIZI VAR

        Çocuğuyla birlikte Kaliforniya'da yaşayan Bellizzi, 2011'de hamileyken bebeğin Mel Gibson'dan olduğu ileri sürülmüş ancak TV yıldızı bu iddiaları reddetmişti. Bir kaynak, Carter'ın 9 yaşındaki kızını doğduğundan beri sadece bir kez gördüğünü öne sürerken, ünlü yazarın sözcüsü de bu iddiaları kabul etti.

        4

        "BU 10 YILLIK BİR HİKAYE"

        Sözcü, "Bu 10 yıllık bir hikaye, Carter çocuğu destekliyor. Onunla geleneksel bir baba-kız ilişkisi olmasa da doğduğundan beri geçimini sağlıyor ve sağlamaya da devam edecek." dedi.

        5

        "BABASINI TANIMAK İSTİYOR"

        Konuya ilişkin açıklama yapmayan Paris Hilton'un çocuktan haberdar olup olmadığıysa henüz bilinmiyor. Bir başka kaynaksa, küçük kızın, babası Carter Reum'un Hilton ile aile kurmaktan bahseden haberleri gördükten sonra kendisini dışlanmış hissettiğini söyledi. Kaynak, çocuğun babasını tanımak istediğini ifade etti.

        6

        İKİZ ÇOCUK İSTİYOR

        Paris Hilton, Ocak ayında Carter Reum ile ilişkisinin birinci yılından sonra erkek ve kız ikiz sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gördüğünü söylemişti. Hilton ayrıca tüp bebek yöntemini öneren en yakın arkadaşı Kim Kardashian’ın doktoruna gittiğini sözlerine eklemişti. Yazar, girişimci ve risk sermayedarı olan Carter Reum’un 40 milyon dolarlık serveti bulunuyor. Paris Hilton’ın tahmini servetiyse 300 milyon dolar değerinde.

        7

        GELİNLİĞİNİ SON ANDA SEÇTİ

        Öte yandan Paris Hilton, son güne kadar düğünde giyeceği elbiseyi seçememişti. E! kanalına konuşan bir kaynak "Paris, gelinliğini geç saatlerde seçti." diye konuşmuştu.

        BELGESEL OLACAK

        Ünlü çiftin düğünü, aynı zamanda hazırlıklarıyla birlikte ABD'de bir TV kanalı için belgesel haline de getiriliyor.

        8

        EN UCUZ PARÇA 180 DOLAR

        Paris Hilton, davetlilerden istediği düğün hediye listesini de açıklamıştı. Mutfak malzemelerinden dekorasyona kadar lüks ürünlerin olduğu listede en ucuz parça 180 dolarlık tabak.

        İşte o listeden bazı ürünler:

        Ünlü bir markaya ait supla: 495 dolar.

        Gümüş mumluklu abajur: 1220 dolar.

        Ercuis marka hayvar-votka servis seti: 1845 dolar.

        Şampanya kovası: 860 dolar.

        Ayı biblosu: 370 dolar.

        Ünlü bir markaya ait bıçak: 370 dolar.

        9

        DOĞUM GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ ALDI

        Carter Reum, 17 Şubat'ta Hilton'un 40. yaş gününde, sürpriz bir organizasyonla sevgilisine evlenme teklifi etmişti. Reum'a "Evet!" yanıtını veren Paris Hilton, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        10

        Tepeden tırnağa beyaz giymeyi tercih ettiği görülen çiftin duygusal anları objektiflere yansımıştı. Gösterişli elmas yüzüğüyle dikkat çeken Hilton, gönderisinde, "Peri masalı rüyam gerçek oldu. Gelecekteki kocamı çok seviyorum. En iyi doğum günü sürprizi... Karın olacağım için çok heyecanlıyım." notunu düşmüştü.

        Tekliften sonra aile bireyleri de ünlü çiftin arasına katıldı ve böylelikle nişan merasimi de gerçekleşmişti.

        11

        ÜÇ KEZ NİŞANLANMIŞTI

        Hilton, geçmişte Edward Furlong, Rick Salomon, Jason Shaw, Rob Mills, Nick Carter, Paris Latsis, Stavros Niarchos gibi isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettirmişti.

        Aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Hilton, daha önce üç kez nişanlanmıştı. Ünlü yıldız, her üç nişanlısıyla da evlenmeden yollarını ayırmıştı.

        12

        Hilton, okul günlerini Connecticut'taki Canterbury School'da, California'daki Sherman Oaks’da Buckley School’da ve en son da amigo olduğu New York'taki Dwight School’da geçirdi.

        17 yaşında okulu bırakan Paris Hilton, üç yıl sonra manken olarak çalışmaya başladı. Mankenliğin yanında ek olarak Hilton, filmlerde yardımcı oyunculuk da yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ