Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin OLAY FOTO! Pelin Öztekin'den bikinili poz! 93 kilo vermişti - Son dakika Magazin haberleri
        1

        Pelin Öztekin, 2014'de 153 kiloyken mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ardından dört yılda 93 kiloyla vedalaşarak 60'a düşen Öztekin, havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonunu açtı.

        2

        "BENİM SEZONUM AÇILDI"

        Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ünlü oyuncu, siyah bikinisi ile havuzda verdiği pozu, "Benim sezonum açıldı" notuyla Instagram'dan paylaştı. 34 yaşındaki Pelin Öztekin'in gönderisi kısa sürede 14 binden fazla beğeni aldı.

        3

        "KÜÇÜLDÜKÇE BÜYÜDÜM"

        Oyuncu, geçtiğimiz senelerde yaşadığı değişimi, "Şimdi ikinci Pelin'i yaşıyorum. Küçüldükçe büyüdüm" sözleriyle anlatmıştı.

        4

        "HİÇ AKLIMDA OLMAYAN BİR DEĞİŞİMDİ"

        Öztekin, zayıflama süreci hakkında da şunları söylemişti:

        Aslında hiç aklımda olmayan bir değişimdi bu. Çünkü ben kiloluyken de mutlu olan biriydim. Ta ki 27 yaşında bir sabah uyanıp, güne 5 tane ilaçla başladığımı fark edinceye kadar... Tiroit, insülin direnci, gizli şeker, hormon düzenleyici derken 'Daha 27'de bu, ya sonrası?' dedim kendime. Artık kilomda durdurulamaz bir yükseliş vardı ve bir yola girdim.

        Şimdi ikinci Pelin'i yaşıyorum. 27 yılı yaşayan Pelin'le bu Pelin çok farklı. Çünkü küçüldükçe büyüdüm. Mide ameliyatım, bu süre içinde verdiğim 90 kilonun sadece 55-60 kilosuna yardımcı oldu.

        Kalan 30 kiloyu, 'Haydi kızım, bunu da yaparsın' motivesi ve sporu bir yaşam tarzı haline getirerek verdim. Ardından operasyon geçirerek karın ve basen bölgemde, zayıflama sonrası sarkan kısımlardan kurtuldum.

        5

        BABA ACISIYLA SARSILMIŞTI

        Pelin Öztekin'in tiyatro ve sinema oyuncusu olan babası Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Öztekin'in ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu.

        6

        "BEN SONUNDA BÜYÜDÜM BABA"

        Babasının vefatının birinci haftasında da duygusal bir yazı kaleme alan Pelin Öztekin, şunları söylemişti:

        Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş... Sanki dün kulağına 'Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim' diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan! Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm baba...

        7
        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ