Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti evlilik yıl dönümlerini kutladı: Şimdilik 15 yıl...  - Magazin haberleri
        1

        2008'de dünyaevine giren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, 2009'da kızları Su'yu kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Mutlu birliktelikleri süren çift, 15. evlilik yıl dönümlerini kutladı.

        2

        "SONSUZA KADAR..."

        Tekne tatili yapan Altuğ ve Atacan, birlikte çekildikleri fotoğrafı Instagram hesaplarından yayınladı. Pınar Altuğ, gönderisinde "Bana 'Karım olur musun?' diye soralı 15 yıl oldu. İyi ki be kocam, sonsuza kadar..." ifadelerini kullanırken, Yağmur Atacan da paylaşımına "Şimdilik sadece 15 yıl oldu 'Evet' sorusunu soralı." notunu düştü.

        3

        TEKNE TATİLİ

        Eşi ve kızıyla tatili süren Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Selimiye'ye demirlediği teknesinde görüntülenmişti.

        4

        Yan tekneye yüzen Pınar Altuğ, misafirliğe gitmişti. Daha sonra aynı şekilde geri dönen Altuğ, elinde kahvesiyle güneşlenmişti.

        5

        Mor renkli bir bikini giydiği görülen ünlü oyuncunun keyifli anları, objektiflere böyle yansımıştı.

        6

        "ÖNÜMDE DURAN OLURSA EZİP GEÇERİM!"

        Öte yandan geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada yoğun bir dönem geçirdiğini söyleyen Altuğ, "Hepimiz çalışıyoruz, yorulduğumuz zamanlar oluyor. Kendimizi nerede iyi hissedersek, orada o ortamda oluyoruz. Ben bu zamana kadar kimseye dirsek atmadım, ortada para varsa hepimiz çalışıp kazanalım. Önümde duran olursa ezip geçerim!" demişti.

        7

        "SOSYAL MEDYADA BİZİMLE EĞLENİYORLAR"

        Oyuncu, Instagram'dan yaptığı paylaşımlara gelen yorumlar hakkında da "Sosyal medyada bizimle eğleniyorlar galiba, 'Nasıl laf çaktım' diyorlar. Biz de armut toplamıyoruz, her lafın cevabı var." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ