Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Dilmen: Yasin Kol destekli Valerien İsmail'le Beşiktaş iki puan kaybetti - Beşiktaş Haberleri
        1

        İLK YARI YORUMLARI

        "Maç ne olur bilmiyorum. Bitmiş maça hakem Yasin Kol, Alanyaspor'u ortak etti. Emrecan'a gösterilen sarı kart anlamsızdı. Atılan bir Beşiktaşlı var."

        2

        "Fatih, Alanyasporlu topa vurdu. Hakem sarı kart gösterse o da atılabilirdi. Giden oyunda sarı kart gösterirsen adil olmalısın."

        3

        "Emrecan'ın ilk sarı kartını yayıncı kuruluştan rica ediyorum göstersinler. 11'e 10 oynanan oyunda bazı pozisyonlar maçın kaderini etkiliyor."

        4

        "Valerien İsmael'in genç oyuncuları oynatması taktir edilmeli. Geçen hafta Kartal bu hafta Berkay. Necip gerekebilir ikinci yarı."

        5

        "Alanyaspor üçlü oynayarak hata yaptı. Ghezzal, Nkoudou ve Woust oynarken bu üçlü savunma yapmak çok doğru olmadı. Fizik kalitesi iyiydi Beşiktaş'ın. İyi teknik direktör değil ama iyi bir antrenör."

        6

        "Salih Uçan var, formayı oyuncu alır. Salih'in arkadaşını gördüm ilk kez sezonu düşünerek bir yaz geçirdi dedi."

        7

        MAÇ SONU YORUMLARI

        "Yasin Kol destekli Valerien İsmail'le Beşiktaş iki puan kaybetti. Kim oyunda kalsın desen Ghezzal ile N'Koudou'yu söylerdim."

        8

        "Senin tek kontratak silahın N'Koudou, sana set oyunu oynatacak Ghezzal ve Salih, üçünü de çıkardı oyundan. Emrecan da bana göre saçma sapan bir sarı kart gördü."

        9

        "Önce haksız sonra haklı sarı kartla Emrecan sistemi bozdu. Sonra hoca sistemi değişikliklerle oynattı. Ölü yaprak vuruşuyla Efekan golü attı. 80. dakikaya kadar Alanya tehdit etmedi."

        10

        "Gedson çok faul alır, çok faul yapar. 4. değişikliği İsmael çok geç yaptı. Ben maç 3-1 olsa da söyleyecektim yanlış olan değişiklikler var."

        11

        "Beşiktaş ikinci yarıdaki oyunuyla iki puanı hediye etti. Maça damga vuran iki kişi vardı Yasin Kol ve Valerien İsmael. Oyuncular iyi ama büyük takım oyuncusu olmak başka bir şey."

        12

        "Büyük yıldız denilen oyuncular büyük yıldızlar değil. Şenol Güneş zamanında inanılmaz kadrolar görüyordum Beşiktaş'ta. Üç büyüklerin planlaması birbirinden bozuk. Trabzonspor ve Başakşehir'in planlaması doğru."

        13

        Fotoğraflar: İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ