Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğulcan Eran Akay muhabirlere saldırdı! Şafak Pekdemir ile Oğulcan Eren Akay'ın olaylı gecesi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 2018 yılında avukat Burak Mengü'den sessiz sedasız boşanan Şafak Pekdemir, önceki akşam yeni bir aşka yelken açtığı yönetmen sevgilisi Oğulcan Eren Akay ile birlikte Cihangir'deydi.

        2

        33 yaşındaki Pekdemir, gecenin geç saatlerine kadar sevgilisi ile birlikte samimi görüntüler sergiledi.

        3

        Ünlü oyuncu, Oğulcan Eren Akay ile birlikte mekandan ayrılırken flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşadı.

        4

        MUHABİRLERE SALDIRDI: BEN SİZE GÖSTERECEĞİM!

        Alkolün dozunu kaçıran ve evli olduğu iddia edilen Oğulcan Eren Akay ise kendisini görüntüleyen muhabirlere sinkaflı sözler kullanarak, saldırdı.

        5

        "Birazdan ben size göstereceğim!" diyen Akay, Kanal D muhabiri Barış Agil'e kafa attı.

        6

        SEVGİLİSİNİ SAKİNLEŞTİREMEDİ

        Bu durumu gören Şafak Pekdemir, bağırarak sevgilisini sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Arabaya binerek, sevgilisinin arkasından giden ünlü oyuncu, kısa süre sonra olay yerine geri döndü.

        7

        AĞLAYARAK ÖZÜR DİLEDİ: BEN BUNU MU HAK EDİYORUM!

        Gazetecilerden özür dileyerek konuyla ilgili açıklama yapan Pekdemir, "Lütfen bu olayı büyütmeyin. Haklısınız, görüntüleri kullanın. 'Kullanmayın' demiyorum ama beni lütfen gömmeyin. Beni tanıyorsunuz. 10 yıldır beni burada bir olayın içinde gördünüz mü bu akşam hariç? Ben bunu mu hak ediyorum ulan?" diyerek, ağlamaya başladı.

        8

        SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

        Öte yandan oyuncu Şafak Pekdemir'in 2017 yılında evlendiği avukat Burak Mengü'den 2018 yılında sessiz sedasız boşandığı ortaya çıkmıştı.

        "ARAMIZDA KAVGA VE DÖVÜŞ OLMADI"

        Geçtiğimiz sene ayrılığın ardından ilk kez konuşan Burak Mengü, "Aramızda kavga ve dövüş olmadı. Sonuçta iki eğitimli insanız. Medeni şekilde, sessiz sedasız boşandık." demişti.

        9

        ŞAFAK PEKDEMİR HAKKINDA

        19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun oldu. 2009 tarihinde "Tersine Dünya" isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda izlendi.

        2010 tarihinde "Savaş ve Barış" isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011'de "Şüphe" adındaki dizide "Aslı Demircan" karakterini canlandırdı. 2012'de "Leyla ile Mecnun"da rol alan Pekdemir, "Nisan" karakterine hayat verdi.

        10

        Oyuncu, 2014'te ise "İncir Reçeli 2" filminde Halil Sezai ile başrolü paylaştı.

        11

        Şafak Pekdemir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ