Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ADAPAZARI´nda, tartışan iki aile arasındaki para meselesini çözmesi için çağırılan Muhittin Kars (40), rastgele ateş açan kişinin tabancasından çıkan kurşunla yaşamını yitirdi.

        Olay, dün akşam saatlerinde, Maltepe Mahallesi Efe Sokak'ta meydana geldi. İki aile arasında para meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Aileler, arabuluculuk yapması için Muhittin Kars'ı çağırdı. Tartışmanın yaşandığı yere gelen Muhittin Kars aracından inerken, olay yerinde bulunan K.K. tabancasını çekip, rastgele ateş açtı. Merminin isabet ettiği Muhittin Kars, yaralandı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan Muhittin Kars, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

        Olayın ardından kaçan K.K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler