Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Samsat'ta minibüs ile traktör çarpıştı 2 kişi öldü 5 kişi ağır yaralı

        Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen kazada minibüs ile traktörün çarpıştı. 2 kişi öldüğü kazada 5 kişi ağır yaralandı. Kaza, gece geç saatlerde Samsat-Kahta karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Abidin Fidan (43) yönetimindeki 47 PD 992 plakalı minibüs, Hanefi Şimşek´in kullandığı 06 DM 396 plakalı traktör ile çarpıştı.

        DHA'nın haberine göre meydana gelen kazada sürücüler ile minibüsteki Vedat Fidan (26), traktörde bulunan Zeynep Şimşek (39), Mahmut Gazi Şimşek (14), Gülhilal Şimşek (18) ve Yeter Şimşek (35) yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve AFAD görevlisi sevk edildi. ekiplerin çalışmasıyla sıkıştıkları araçlardan çıkarılan yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Kahta ve Adıyaman'daki hastanelere götürüldü.

        Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan Abidin Fidan ve Zeynep Şimşek doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Ölen 2 kişinin cenazeleri otopsi için morga konulurken, tedavileri süren 5 yaralının ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Kazada nedeniyle kapanan karayolu, hurdaya dönen araçların çekilmesinin ardından yeniden açıldı.

        #yataytekli#haber#Adıyaman Samsat'ta trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı#center#

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ