Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Bakan: İnşallah çoraplarım yırtık değildir, yoksa manşet olurum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; 2014 yılında müzisyen Ali Erel'le nikah masasına oturan ve Leyla ile Ela adında iki kızı bulunan Seda Bakan, bir parfüm markasının lansmanına katıldı.

        Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Bakan, "Giyindik, süslendik, geldik. Parfüm, kıyafet, makyaj... Hepsi biz kadınlar için var" dedi.

        2

        "KOKU KAYBI YAŞADIM"

        "Ben Covid-19 geçirdiğim için koku kaybı yaşamıştım" ifadelerini kullanan Seda Bakan, "Şimdi koku var ama eski kokuların çoğu yok bende. Hep burnuma bir kimyasal kokusu geliyor. Parfüm ve deterjanların hepsi aynı kokuyor. Benim kremim ve gül suyum var, onları kullanıyorum" şeklinde konuştu.

        3

        "İNŞALLAH ÇORAPLARIM YIRTIK DEĞİLDİR"

        Otomobilinde arabaya bineceği sırada ayakkabılarını da çıkaran ünlü oyuncu, terliklerini giyerken objektiflere yansıdı. Bakan, "İnşallah çoraplarım yırtık değildir. Yoksa manşet olacağım" diyerek, kahkaha attı.

        4

        "DİNİMİZİ YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Öte yandan geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan ve kızı Ela için evinde mevlit okutan oyuncu, "Ben Leyla'da da mevlit yaptım ve paylaştım. Kendi örf ve adetlerimizi seviyorum. Dinimizi yaşamaya çalışıyorum, bunlar bana yaşama sevinci veriyor. Aile hayatıma çok dikkat ederim" demişti.

        5

        "UYKUSUZ GECELER SÜRÜYOR"

        Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Bakan, "Şu an kabul ettiğim bir proje yok, uykusuz geceler sürüyor. Eşim de yardım ediyor tabii ki. Biri ağlayıp, diğeri bağırdığı zaman orada sıkıntı yaşanabiliyor" ifadelerini kullanarak, gülmüştü.

        Bir tane bakıcıları olduğunu belirten Bakan, "Ben Leyla'ya hamile iken geldi ve hala onunla devam ediyoruz. Elimden geldiği kadar benimle olmalarını istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

        6

        "KISKANMALAR BAŞLADI"

        Büyük kızı Leyla hakkında açıklamalarda bulunan Seda Bakan, "Her şey güzeldi ama kıskanmalar başladı. Leyla, bebeğim kucağımdayken yanımdan geçerken bir tane yapıştırmaya başladı. İlla ki kıskanacak, biz de bazı şeyleri kıskanıyoruz" demişti.

        7

        Hamilelik sürecinde aldığı kiloları dert etmediğini belirten oyuncu, "Ben kilolu olmayı çok sevdim, her şeyi yiyip içebiliyorsunuz. Harika bir durum" ifadelerini kullanarak, kahkaha atmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ