Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sergen Deveci: Yeni nefesimle şişirilmiş balonlar! Trafik kazasında ölümden dönmüştü - Magazin haberleri
        1

        21 Kasım'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Merzifon'da geçirdikleri trafik kazasında tiyatrocuları taşıyan minibüsün bir TIR'a çarpması sonucu trafik kazası meydana gelmişti. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybederken; Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci yaralanmıştı.

        2

        Yaralılardan durumu ağır olan Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye sevk edilmişti. Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen Sergen Deveci'nın geçirdiği operasyon sonrası durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

        3

        "SIRADAN BALONLAR DEĞİL"

        Tedavisi süren Sergen Deveci'den yeni paylaşım geldi. Ölümden dönen ünlü oyuncu, serum askısındaki şişirdiği balonları yayınladı. Deveci, sosyal medya hesabından yayınladığı kareye, "Sıradan balonlar değil, yeni nefesimle şişirilmiş balonlar" notunu düştü.

        4

        "SEVGİNİZİ DERİNDEN HİSSETTİM"

        Sergen Deveci, daha önce, "Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. İkinci baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin" açıklamasında bulunmuştu.

        Fotoğraflar: AA, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ