Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shawn Mendes ve Camila Cabello'ya 'hırsız' şoku - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Shawn Mendes-Camila Cabello, hırsızlık korkusu yaşadı. Mendes ve Cabello'nun birlikte yaşadığı eve hırsızlar, camı kırarak girdi. İkili, o esnada mülkte bulunuyordu.

        2

        OTOMOBİLİ ÇALINDI

        Ancak hırsızlar, ünlü çifti fark edince yine de elleri boş dönmedi. Hızlı davranan hırsızlar, evden ayrılmadan önce Shawn Mendes'in otomobilinin anahtarını çaldı.

        3

        TMZ’nin haberine göre, Shawn Mendes ve Camila Cabello'nun polisi çağırması üzerine eve gelen polisler hırsızları ellerinden kaçırdı. Hırsızlar Mendes'in arabasıyla kaçtı.

        Henüz herhangi bir tutuklama yapılmazken, Los Angeles polisinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.

        4

        SEVGİLİSİNİN AYAĞINI ÖPTÜ

        Öte yandan kendisi gibi şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello ile uzun süredir aşk yaşayan Shawn Mendes, Sevgililer Günü'nde ilginç bir paylaşımda bulunmuştu. Yayınladığı fotoğrafta Cabello'nun ayağını öptüğü görülen Mendes, "Çünkü seni seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        5 YIL BEKLEDİ

        Pandemi dönemini Camila Cabello ile birlikte geçiren Mendes, Access Hollywood'a samimi açıklamalarda bulunmuştu. 22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, Cabello'ya onu sevdiğini söyleyebilmek için beş yıl beklediğini açıklamıştı.

        6

        "REDDEDİLME KORKUSU YAŞADIM"

        Mendes, "Sevdiğiniz kadına bunu söylemek çok fazla cesaret gerektiriyor. Tam beş yıl boyunca onun beni reddedeceği korkusunu yaşadım" demişti.

        Şarkıcı, bu kadar uzun süre beklemesinin nedenini ise Cabello tarafından reddedilme korkusu olduğunu belirtmişti.

        Shawn Mendes, o dönemlerde sevgilisine duyduğu aşkı açıklamaya kendini hazır hissetmek için beş yıl ısınma süresi geçirdiğini de espirili bir dille anlatmıştı.

        7

        ŞARKILARI SEVGİLİSİ İÇİN YAZMIŞ

        Ünlü şarkıcı, bir televizyon kanalı için hazırladığı belgeselde de yazdığı bütün şarkıların sevgilisi için olduğunu söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ