Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şilan Makal 28 yaşında: En güzel hediyem - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan oyuncu Şilan Makal ile futbolcu Şener Özbayraklı, 14 gün önce oğullarını kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olma duygusunu yaşamıştı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Makal, 28. yaşına bastı.

        2

        Doğum gününü evinin bahçesinde kutlayan ünlü oyuncu, çekildiği fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı.

        3

        ANNE-OĞUL POZU

        Bebeğini kucağından ayırmayan Şilan Makal, anne-oğul pozuna, "En güzel hediyem..." notunu düştü.

        4

        "EN ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ"

        Makal, bu karesinde de, "En anlamlı doğum günü..." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun fotoğrafları, kısa sürede hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

        5

        BEBEĞİNİN ADINI AÇIKLAMADI

        Bebeğinin yüzünü henüz göstermeyen ve adını açıklamayan ünlü oyuncu, doğum haberini kendisine gelen 'hayırlı olsun' çiçeklerini yayınlayarak duyurmuştu. Şilan Makal, gönderisine "Herkese çok..." notunu düşerek, teşekkür etmişti.

        6

        "İKİMİZ DE ODUNUZ"

        Makal, daha önce yaptığı bir açıklamada eşinden evlilik teklifi gelmediğini, "İkimiz de odunuz. Hiç romantik değiliz. Öyle şeyler beklemiyorum. Zaten uzun zamandır evlilik konuşuyorduk, evlenelim dedik. O şekilde karar aldık." sözleriyle dile getirmişti.

        7

        "AİLELER İSTEDİĞİ İÇİN DÜĞÜN YAPIYORUZ"

        Gelinlik giyme hayalinin olmadığını da söyleyen Şilan Makal, "Benim hiç o tarz hayallerim olmadı. Ne gelinlik, ne de düğün. Bana kalsa düğün yapmayı da istemiyorum. Zaten aileler istediği için düğün yapıyoruz." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ