Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Simay Rasimoğlu: Pandemi bir bana bir de medikalcilere yaradı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; 2019 Türkiye Güzeli Simay Rasimoğlu, geçtiğimiz gün Bebek'teydi. Pandemiden dolayı 2020 yılının güzellik yarışması gerçekleşmeyince tacı elinde kalan Rasimoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "TACI DOĞUM GÜNÜMDE DEVREDECEĞİM"

        Simay Rasimoğlu, "Pandemi bir bana bir de medikalcilere yaradı sanırım... Güzellik yarışması 8 Eylül'de gerçekleşecek. Tam doğum günümde tacı devredeceğim." ifadelerini kullandı.

        3

        "OYUNCULUĞU DENEMEK İSTİYORUM"

        Kariyer planlamasında oyunculuğu denemek istediğini ifade eden 24 yaşındaki Rasimoğlu, "Eğitimini aldığım bir şey sonuçta... O yüzden deneyip, görmek istiyorum kendimi." dedi.

        4

        'ESTETİK' AÇIKLAMASI

        Öte yandan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in yarışmadan önce burun estetiği yaptırması uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

        Şahin, "Estetik yaptırmasaydım da birinci olurdum." sözleriyle dikkat çekmişti. Konuyla ilgili konuşan Simay Rasimoğlu, "Bana da çok yorum gelmiş. 'Burnunu yaptır kemikli.' diye... Şu an estetik yaptırmayı düşünmüyorum. Bir kişi estetik yaptırdıktan sonra mutlu olacaksa yaptırabilir." demişti.

        5

        1.88 boyunda olan Rasimoğlu, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Bölümü mezunu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ