Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sofia Vergara'nın zor anları! kalçasıyla ceviz kırmaya çalıştı - Magazin haberleri
        1

        Rol aldığı "Modern Family" dizisiyle tanınan Sofia Vergara, bir süredir "America's Got Talent" adlı yarışmanın seçici kurulunda yer alıyor.

        2

        Programın yeni bölümünde de 48 yaşındaki Vergara, bir yarışmacının yetenekli olduğu alanda kendini denemek isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

        3

        "America's Got Talent" adlı yarışmaya katılan Mr Cherry adlı yarışmacı, sahnede kalçasıyla ceviz kırdı. Mr Cherry'nin rekoru, sadece 30 saniyede 70 tane cevizi kalçasıyla kırmaktı.

        4

        Daha sonra da 79 tane cevizi yine kısa bir zamanda kırdı ve geriye kırılmamış sadece bir tane ceviz kaldı. Aynı hareketi, jüri üyelerinden Sofia Vergara da denemek istedi. Sahneye çıkan ünlü oyuncu, ne kadar denerse denesin hiçbir cevizi kalçasıyla kırmayı başaramadı. Vergara, bu girişimin sonucu olarak canının yandığını dile getirdi.

        5

        PLAJDA GÜNEŞLENİRKEN KEŞFEDİLMİŞTİ

        Kolombiya'nın Barranquilla kentinde dünyaya gelen Sofia Vergara, modellik yaptıktan sonra oyunculuğa geçiş yapmıştı. Vergara, lisede okurken plaja gittiği bir gün güneşlenirken fotoğrafçının kendisini görüntülemesiyle kariyer yolunu çizmiş olmuştu.

        6

        "GÖZLERİMİ ONDAN ALAMADIM" DEMİŞTİ

        2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Sofia Vergara ile evlenen Joe Manganiello da geçtiğimiz aylarda eşine olan aşkını dile getirmişti. Manganiello, Vergara ile bir partide karşılaştığını söyleyeyerek, "Harika görünüyordu ve ben gözlerimi ondan alamadım" demişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ