Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Eskişehir Basket'te Evren Büker ve Buğrahan Tuncer ile sözleşme imzalandı - Basketbol Haberleri

        Kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, bir iş merkezinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, geçen sezon çok istemelerine rağmen şampiyonluğa ulaşamadıklarını anımsattı.

        Yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlatan Özeçoğlu, "Teknik ekibin özverili çalışmalarıyla transferlerimizi yapıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle şampiyon olacağız. 5 yıllık planımızda Avrupa kupalarında oynamak var ve bunu başaracağız." dedi.

        Türk Telekom'dan transfer edilen Evren Büker ise Eskişehir Basket'e gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eskişehir çok güzel bir şehir. Basketbol takımı da oldukça iddialı. Burada güzel bir sezon geçireceğimizi ve sezon sonunda şampiyon olacağımızı ümit ediyorum." diye konuştu.

        Geçen sezon Yeşilgiresun Belediyespor'da forma giyen Buğrahan Tuncer de daha önce Eskişehir Basket'te oynadığını hatırlatarak, ''Maalesef iki sezon önce burada küme düşme üzüntüsü yaşadım. Bana göre burada yarım kalan bir hesabım var. O hesabı bu sezon şampiyonluk yaşayarak kapatacağız. Güçlü bir takımız." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ