Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Diego Ribas Alex de Souza'nın çok gerisinde kaldı Milos Krasic'e yakın bir performans gösterdi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        "Yeni Alex olsun" diye transfer edilen Diego'nun performansı, sarılacivertli ekibin başağrısı olan Milos Krasic'e neredeyse bire bir uyuyor.

        2

        F.Bahçe'ye geldikleri ilk 20 maçlık bölüm dikkate alınarak yapılan değerlendirmede Alex açık ara fark yaparken Diego, Krasic gibi sınıfta kaldı. Diego verilen şansları da iyi değerlendiremedi.

        3

        Alex, F.Bahçe'ye transferi gerçekleştirildiği ilk haftada forma giyemezken sonraki 19 maçın tamamında 90 dakika oynadı. Bu sürede hiç sakatlık yaşamadı, hastalanmadı.

        4

        Diego ile Krasic ise ilk 20 haftanın 3'ünde sakatlık yüzünden oynamadı. Diego 3, Krasic de 7 maç "Performans yetersizliği" nedeniyle teknik direktörleri tarafından görev alamadı.

        5

        Krasic ilk sezonunda ilk 20 hafta hiç 90 dakika yüzü göremezken, Diego sadece 1 maçta 90 dakikanın sonunu gördü. Alex bu 20 haftada 14 gol, 9 asistle takımını sırtlarken, Diego ve Krasic yüksek maliyetleine rağmen "sıfır" çekti.

        6

        Alex sadece 19'da 19 yapmadı, F.Bahçe kariyerine müthiş başladı. 19 maçta 14 gol, 9 asist ve tümünde 90 dakika sahada kalarak kırılması güç bir rekora imza attı.

        7

        Diego Ribas ise tam 14 maçta şans bulmasına rağmen sadece 3 asistle takımına katkı yaptı. Milos Krasic'in bu süredeki tek icraatı ise bir asist yapmak oldu. Krasic hala oynamadan parasını alıyor. Diego, vatandaşı Alex'in 'tırnağı bile' olamadı. Üstelik G.Antep maçında "F.Bahçe Diego'suz daha iyi oynuyor" havası da oluştu. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ