Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Gecenin yıldızı Cenk Tosun konuştu - Futbol Haberleri

        A Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Cenk Tosun, İsveç karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

        İsveç mücadelesinde attığı iki golle galibiyetin mimarı olan Beşiktaşlı yıldız, "Çok mutluyum galip geldiğmiz için. 2016'da ilk maçımızdı. Galibiyetle başladığımız için mutluyuz" dedi.

        İlk goldeki pozisyonu anlatan Tosun, "Hava topu oldu. Orada Ozan Tufan'a 'tekte bırak' demiştim. Beni görmeden, sesimi duyarak araya bıraktı. Gerçekten güzel bıraktı, güzel bir vuruş yaptım ve gol attım" ifadelerini kullandı.

        İkinci golde Selçuk İnan'ın asistinden bahseden Cenk Tosun, "Selçuk ağabey adeta kafama kesti diyebilirim. İnanılmaz bir orta kesti. Ben de iyi vurdum, mutluyum" şeklinde konuştu.

        Golcü futbolcu sözlerini şöyle noktaladı; "EURO 2016'ya iyi hazırlanmak istiyoruz. Volkan Babacan bize arkada güven veriyor. Böyle iyi kalecilerimizin olması bizim için büyük avantaj."

        BASIN TOPLANTISI

        Türkiye A Milli Takımı'nın, Antalya'da İsveç'e karşı oynadığı hazırlık maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Cenk Tosun, "Yine şehit haberleri aldık. Attığım 2 gole bile sevinemiyorum" dedi.

        Hazırlık maçı sonrasında açıklama yapan Cenk Tosun, "Yeni haberler duyduk, yine şehitler varmış. Rahmetli insanlar varmış. Çok üzüldük. 2 gol attım ama ona bile sevinemiyorum, artık bu hale geldik. Bu ülkenin yine ayağa kalkmasını diliyorum. Terörü her zaman lanetliyorum. Bu ülke hiçbir zaman yere düşmeyecektir. Büyük bir ülkedir, Bunun altından da kalacağız" dedi. Maçı da değerlendiren Cenk Tosun, "İyi başladık. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. Bence hakkettiğimiz bir 3 puan oldu. Maç kaybetmiyoruz. Bunun bilinciyle çıktık. İnşallah diğer maçı da kaybetmeyeceğiz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ