Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Özgür Çek: "İnşallah bu camiaya Süper Lig'i hediye ederiz" - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Özgür, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kalan 7 haftayı en iyi şekilde değerlendirerek Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

        Ligin 27. haftasında 2-1 kazandıkları 1461 Trabzon maçının zor geçtiğini ifade eden Özgür, zirve yarışında yola devam ettiklerini dile getirerek, "Onlar zor durumdaydı, bizim de kazanmaya ihtiyacımız vardı. Play-off yerine doğrudan Süper Lig'e yükselmek için hedef koyduk. Bu konuda takım olarak hemfikiriz. İki taraf için de zor maçtı ama kazanan biz olduk." diye konuştu.

        Önlerindeki 10 günlük süreçte zorlu 3 maça çıkacaklarını kaydeden Özgür, "Sahamızdaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor deplasmanlarına gideceğiz. Bu maçlar koyduğumuz hedefte nereye gideceğimizi gösterecek." ifadelerini kullandı.

        Ligde kalan 7 maçı tek tek ele alacaklarını vurgulayan Özgür, kazandıkları sürece rakiplerinin ne yaptığının kendilerini çok fazla ilgilendirmeyeceğini anlattı.

        İyi bir ekip olduklarını ve bunu da gösterdiklerini ifade eden Özgür Çek, şunları kaydetti:

        "Her şey çok iyi gidiyor. Bu gidişatı sürdürebilmek elimizde. Bu hafta çok zorlu bir mücadele bizleri bekliyor. Öncelikle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını içeride oynayacağımız için kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazandıktan sonra önümüze daha rahat bakabileceğiz. Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah kalan maçlarımızda Alanya'ya yakışır bir şekilde mücadele ederek bu camiaya Süper Lig'i hediye ederiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ