Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Felipe Melo'dan dobra açıklamalar - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER

        Galatasaray'ın eski yıldızı, Felipe Melo geçmişiyle ilgili İtalyan SKY televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

        Brezilya milli takımının yanı sıra, Fiorentina ve Juventus gibi önemli kulüplerde forma giyen ve şu an Inter'de top koşturan Felipe Melo, futbol sayesinde hayatının kurtulduğunu belirtti ve eğer futbolcu olmasaydı olaylarınkontrol çıkarak bir suçlu hayatı yaşamasının işten bile olmadığına vurgu yaptı.

        "Babam geçimimizi sağlamak için iki vardiya çalışmak ve ben de bir çok fedakarlık yapmak zorundaydım. Şu an o fedakarlıkların ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Onlar olmasaydı şimdi bulunduğum yerde olamazdım." diyen Felipe Melo yaşamıyla ilgili sözlerine şöyle devam etti:

        "Babam benim için çok önemli, eşim ve çocuklarım da fakat en önemlisi Tanrı. O, ailemin de önünde gelir. Fakat bana yardımcı olan futboldu. Futbolcu olmasaydım katil olurdum. Çocukluğum ülkenin en tehlikeli mahallelerinin birinde geçti. Uyuşturucu ve silahla dolu bir yerdi.

        "Bazen antrenmana gidip geri döndüğümde arkadaşlarımdan biri ölmüş olurdu. Futbol ve suç arasında bir seçim yapmak zorundaydım. Çok şükür ki, bütün bunlardan kaçıp hayallerimi kovalayabildim. Futbolu ve bambaşka bir hayatı seçtim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ