Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel 11'ler - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 31.haftası Galatasaray Bursaspor maçı ile devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'ne katılıp, avrupa kupalarına katılamama konusunda aldığı cezanın 1 yılını sildirmek isteyen Galatasaray, Bursaspor ile Timsah Arena'da karşılaşıyor. Peki Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte maç hakkında detaylar ve fazlası...

        SNEİJDER YOK, SELÇUK SAHADA

        Kupadaki Rize maçında sakatlanıp kenara gelen Sneijder, Bursa’ya götürülmedi. İstanbul’da kalan Hollandalı kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarına devam ederken, hafif sakatlıkları bulunan Chedjou ve Semih Kaya tedbir amaçlı kadroya alınmadı. Kaptan Selçuk İnan’ın ise Bursaspor karşısında sahadaki yerini alacağı öğrenildi.

        SİNAN GÜMÜŞ YİNE U21’DE

        Yaşadığı uzun sakatlık döneminin ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Sinan Gümüş, U21’in kadrosu dahilinde Bursa’ya götürüldü. Geçen hafta U21 formasıyla 1 gol, 1 asist yapıp yıldızlaşan genç yeteneği A takım için yeterli görmeyen teknik direktör Jan Olde Riekerink’in ‘forvet yokluğunda’ böyle bir karar alması şaşkınlık yarattı.

        BURSASPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile Galatasaray karşı kaşıya geliyor. Bursaspor-Galatasaray maçı 29 Nisan Cuma(bugün) saat 20.00'de başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynancak mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Galatasaray’da Bursaspor maçı öncesi Fernando Muslera sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Uruguaylı, bu karşılaşmada sarı kart görmesi hâlinde 32. haftadaki Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

        MUHTEMEL 11'LER

        BURSASPOR: Harun, Hosogai, Faty, Sivok, Aziz Behich, Jem Karacan, Jorquera, Traore, Stoch, Sutter, Necid

        GALATASARAY: Fernando Muslera, Linnes, Koray Günter, Hakan Balta, Lionel Carole, Selçuk İnan, Ryan Donk, Emre Çolak, Olcan Adın, Podolski, Umut Bulut.

        LİG'DE 94. RANDEVU

        Galatasaray ile Bursaspor, bugünkü maçla birlikte lig tarihinde 94. kez birbirlerine rakip olacak. Daha önce gerçekleşen 93 eşleşmede rakibine galibiyet sayılarında 48-21 ile üstünlük kuran Sarı-Kırmızılı takım, 24 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Son yedi karşılaşmada rakibi karşısında namağlup kalmayı bilen Galatasaray, 93 maçta rakip fileleri 158 kez havalandırırken kalesinde gördüğü 78 gole engel olamadı. Sezonun ilk yarısında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan maçta Galatasaray, rakibini Lukas Podolski, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz’ın golleriyle 3-0 mağlup etmişti.

        Galatasaray’ın rakibi Bursaspor, geride kalan 30 haftada 12 galibiyet, iki beraberlik ve toplam 38 puanla 10. sırada yer aldı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, ligin 30 haftasında Kayserispor’a deplasmanda 2-1 yenildi. Bursaspor, bu sezon rakip fileleri 37 kez havalandırırken en skorer isim 11 golle Tomas Necid oldu. Deniz Yılmaz beş, Sercan Yıldırım dört ve Balazs Dzsudzsak ise üç gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ