Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi AZ Alkmaar-Dundalk maçında Wuytens'in maç esnasında ölümle burun buruna geldi - Futbol Haberleri

        Karşılaşmanın 60. dakikasında AZ Alkmaar'ı 1-0 öne geçiren Belçikalı futbolcu Stijn Wuytens, vuruş esnasında rakip takımın kalecisiyle çarpıştı.

        Wuytens, aldığı darbenin etkisiyle yerde hareketsiz biçimde yatarken, 26 yaşındaki futbolcunun bu halini gören diğer oyuncular ve taraftarlar resmen şoke oldu.AZ Alkmaar futbolcusu Alireza Jahanbakhsh, yedek kulübesinin önünde dizlerinin üzerine çöktü ve arkadaşı için ağlamaya başladı.Aynı anda takımın teknik direktörü John van den Brom ve diğer futbolcular Wuytens'in tedavisini endişeli gözlerle izlerken, gözyaşlarına engel olamadı.

        Aynı anda takımın teknik direktörü John van den Brom ve diğer futbolcular Wuytens'in tedavisini endişeli gözlerle izlerken, gözyaşlarına engel olamadı.Sağlık ekibinin 4 dakika süren müdahalesinin ardından kendisine gelen Belçikalı futbolcu, saha kenarına alındı.

        89. dakikada Kilduff'un golüyle karşılaşma 1-1 sona erdi. Ancak karşılaşmanın son yarım saatinde futbolcuların yüzündeki şok ve üzüntü hiç geçmediği de gözlendi.

        Wuytens'in cddi bir durumun olmadığı anlaşılınca da maça kalındığı yerde devam edildi. (Sampiy10)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ