Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Arda Turan'ın yeni adresinin Chelsea olduğu iddia edildi - Futbol Haberleri
        1

        ETO'O'YA TALİP VAR | Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'ya Çin'in 2. lig ekiplerinden Dalian Yifang talip oldu.

        2

        Titan Sports'da yer alan haberde Dalian Yifang'ın Çin'de transfer sezonu kapanmadan önce bu ay içinde Eto'o'yu renklerine bağlamak istediği, golcü oyuncunun da Çin'de forma giymeye sıcak baktığı öne sürüldü.

        3

        ENES ÜNAL TWENTE'DE KALACAK MI? | Bonservisi Manchester City'de olan ve kiralık olarak formasını giydiği Twente'deki performansıyla milli formayı da giymeye başlayan Enes Ünal, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

        4

        Hollanda basınına konuşan genç yıldız Twente'de mutlu olduğunu belirtirken, "Burada bir yıl daha kalabilirim. Kız arkadaşımla burada mutluyuz ve birçok arkadaşımız var. Ama geleceğime %60-70 oranında Manchester City karar verecek" dedi.

        5

        ARDA İNGİLTERE YOLUNDA! | Dünya devi Barcelona'da kariyerini sürdüren Arda Turan ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

        6

        Milli futbolcunun İngiltere'de ev aldığı ve kariyerini Premier Lig'de sürdürmek istediği öne sürüldü.

        7

        ESPN'nin haberine göre; Barcelona'nın teknik patronu Luis Enrique'nin kendisine şans vermediğini düşünen ve bu durumdan şikayetçi olduğu öne sürülen milli futbolcunun Chelsea'nin stadı Stamford Bridge'e yakın bir yerden ev sahibi olduğu iddia edildi.

        8

        Atletico Madrid'den eski takım arkadaşı Diego Costa'nın da Chelsea'deki hocası Antonio Conte'ye bu konuda fikir verdiği öne sürüldü.

        9

        VAN PERSİE'YE SÜRPRİZ TALİP | Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Robin van Persie'nin yeni durağı Brezilya mı olacak? Tuttomercatoweb'in haberine göre, Hollandalı yıldızın temsilcileri Çarşamba günü Sao Paulo yetkilileriyle bir görüşme yapacaklar.

        10

        İddiaya göre, Brezilya devi, Van Persie'ye gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere maç başına ve gol başına ücretlerin de dahil olduğu bir sözleşme önerdiler.

        11

        MESSİ BOMBASI | İngiliz basını bir türlü yeni kontrat imzalamayan Arjantinli süperstar için Manchester City'nin teklif hazırlığında olduğunu iddia etti.

        12

        Daily Mirror'a göre Manchester City, Barcelona ve futbol efsanesi Arjantinli Lionel Messi için 100 milyon £'luk astronomik bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ