Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer PSV Eindhoven, Yusuf Yazıcı'yı izledi - Futbol Haberleri
        1

        LENS KARARINI VERDİ
        Sunderland'den kiralık olarak sezon başında takıma transfer edilen Jeremain Lens, kariyerini Fenerbahçe'de sürdürmek istiyor.

        2

        Sezon başında Sunderland'den kiralanan Jeremain Lens gelecek için kararını verdi.

        3

        Fanatik'te yer alan habere göre, Advocaat'ın talimatıyla sezon başında takıma katılan Lens, deneyimli teknik adamın takımdan ayrılacak olmasına rağmen Fenerbahçe'de kalmak istiyor.

        4

        Fenerbahçe'de gösterdiği etkili performansla takımın dinamosu haline gelen Lens'in kariyerini Türkiye'de devam ettirmek istediği ve bunu da Sunderland'e ilettiği öne sürüldü.

        5

        TUDOR: BANA SADECE ONU ALIN!
        Galatasaray'da yönetim transfer konusunda Tudor'dan isim yerine, transfer istediği bölgelerin raporunu istedi.

        6

        Sunduğu transfer listesi boşa çıkan Tudor ise, "Bana sadece Vida'yı alın" diyerek yönetime mesaj gönderdi.

        7

        Transferi scout ekibinin belirlediği isimler üzerinden yürütecek olan Galatasaray'da Tudor'un istediği tek isim olan Vida el yakıyor. Vida'nın bonservis bedelinin 10 milyon Euro civarında olduğu biliniyor.

        8

        Dinamo Kiev'de forma giyen 27 yaşındaki stoper oyuncu Domagoj Vida, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündemine girmişti. (Fotospor)

        9

        SOW DA KARARINI VERDİ
        Fenerbahçe'de Moussa Sow'un geleceği de şekillenmeye başlıyor.

        10

        NTV Spor'un haberine göre Al-Ahli'den bir yıllığına kiralanan Senegalli golcü, gelecek sezon da sarı-lacivertli formayı giyme isteğini yönetime bildirdi.

        11

        Önceki sezon başında 16 milyon euro karşılığında Dubai'nin yolunu tutan Sow'un bir sezon daha kiralanması gündemde.

        12

        "YENİ HOCA AYKUT KOCAMAN MI?"
        Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya bir taraftar, "Yeni teknik direktörümüz Aykut Kocaman mı?" diye sordu. Tecrübeli yönetici buna direkt cevap verme yerine, "Zaten belli değil mi" demekle yetindi.

        13

        DÜNYA DEVİ YUSUF YAZICI'YI İZLİYOR
        Trabzonspor'da sezonun ikinci yarısına damga vuran 20 yaşındaki Yusuf Yazıcı'ya ilgi büyüyor. İddiaya göre bir Avrupa devi de Yusuf'u radarına aldı.

        14

        61 Saat'in haberine göre; Eredivisie ekibi PSV Eindhoven, genç oyuncuyu gözlemlemek için Akhisar maçına bir temsilci gönderdi.

        15

        Yusuf Yazıcı ile ilgili sezon sonuna kadar geniş kapsamlı bir rapor hazırlayacağı iddia edilen PSV'nin, rapora göre sezon sonunda Trabzonspor'a bir teklif yapabileceği öne sürüldü.

        16

        Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf, bu sezon A Takım'da görev yaptığı 14 resmi maçta 5 gol, 7 asist yaptı. U-21 takımıyla da 11 maça çıkan Yusuf, 7 gollük performansla oynadı.

        17

        RVP İÇİN FLAŞ İDDİA!
        Robin Van Persie'nin sol dizinden ve sağ ayak bileğinden müzmin sakat olduğu, bu yüzden ağır idmanları ve ağır maç tempolarını kaldırmasının imkansız olduğu tespit edildi.

        18

        Yönetimin de bu yüzden geçmişte Pereira'ya yaptığı "Van Persie'yi oynat" baskısını Advocaat'a yapmadığı belirtildi.

        19

        Ağır bir sakatlık yaşayarak iyice elde kalmasından çekinilen 33 yaşındaki yıldızın tamamen gözden çıkartıldığı, menajeri Kees Vos'un İstanbul'a çağrılarak, oyuncuya kulüp bulmasının istendiği vurgulandı.

        20

        Sarı-lacivertli yönetimin, bonservisine 6 milyon euro ödenen Van Persie için 2-3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli tayin ettiği öğrenildi.

        21

        Bonuslarla birlikte yılda 6 milyon euro kazanan Robin van Persie'nin Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ