Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sao Paulo İkinci Başkanı Jesus Lopez, adı Galatasaray ile anılan Luis Fabiano hakkında kısa bir açıklamada bulundu - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın Luis Fabiano'yu istediğiyle ilgili çıkan haberlere, bir yenisi Sao Paulo kulübünün ikinci başkanı Joao Paulo de Jesus Lopez'in açıklamalarıyla eklendi.

        Brezilyalı'nın Sao Paulo'da mutlu olmadığını dile getiren Lopez, Fox Sports Radio'ya vermiş olduğu demeçte yıldız futbolcunun kulüpten ayrılmak istediğini fakat şimdiye kadar Galatasaray ve Olympiakos'tan gelen tekliflerin tatmin edici olmadığını söyledi.

        "GİTMEK İSTİYOR"

        Lopez, "Luis Fabiano'nun geleceği ile ilgili neler olacağını söylemek güç. O, kulüp tarihinin en iyi golcülerinden biri ve onu tutmak istiyoruz. Onu bırakmak istemeyiz, çünkü yeri doldurulması zor bir isim. Ama Fabiano ve menajerinin yoğun baskısı var" diyerek 32 yaşındaki golcünün ayrılmak istediğini açıkladı.

        Galatasaray ve Olympiakos'tan gelen teklifleri de açıklayan Brezilyalı başkan, "Menajeri Fabiano ile birlikte Türkiye ve Yunanistan'dan gelen teklifleri değerlendiriyor; ama süreci devam ettirmek ya da bitirmek adına daha tutarlı adımlar bekliyoruz. Şimdiye kadar gelen teklifler tatmin edici değil" diye konuştu.

        FLAŞ AÇIKLAMALAR GELDİ

        Sao Paulo teknik direktörü Ney Franco, Fabiano için bazı teklifler olduğunu doğrularken, "Transfer konusunu çok konuştum. Sadece Luis ile de değil, yönetim ile de konuştum. Uluslararası transfer döneminin açılması Brezilya futbolunda bir 'teröre' sebep oluyor. 24 Haziran'da yapılacak prezantasyonda ben kulüp ile birlikte olacağım. Umarım oyuncularım da benimle birlikte olur. Fabiano'nun kalitesinde bir oyuncuyu piyasada bulamayız" diye konuştu.

        "PERŞEMBE GÜNÜ GÖRÜŞMEYE BAŞLAYACAĞIZ"

        Furbol Direktörü Baptista ise Fabiano hakkındaki kararı Peşembe günü alacaklarını ifade ederken, "Bazı görüşmeler var. Perşembe gününden başlayarak vereceğimiz kararı görüşmeye başlayacağız. Futbol bir takım oyuncu, ancak bazı oyuncular daha büyük baskı altında olabiliyor" sözlerini kullandı.

        "AYRILMA OLASILIĞIM VAR"

        Luis Fabiano ise takımdan ayrılacağı söylentilerinin doğru olduğunu kabul etti ve "Herkes benim kulüp için önemimi biliyor. Buralara gelmek için çok çaba harcadım. Bu noktadan sonra eğer piyasaya beni koyarsanız, başka takımlardan da ilgi olacaktır. Kimseden bir teklif olmazsa ve ben transfer listesinden düşersen benim için acınası olur (gülüyor). Bazı görüşmeler var. Anlaşma yakın mı, değil mi bilmiyorum. İmzayı atmadan hiçbir şeyi bilemezsin. Ama ayrılma olasılığım var" açıklamasını yaptı.

        Sporx

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ