Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şükran Ovalı estetik mi yaptırdı? - Magazin haberleri
        1

        3 ay önce anne olan Şükran Ovalı, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisiyle ekranlara geri döndü. Şükran Ovalı’nın yüzündeki değişim ‘estetik’ iddialarını gündeme getirdi.

        2

        ŞÜKRAN OVALI'DAN ESTETİK AÇIKLAMASI

        Güzel oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden hakkında çıkan ‘estetik’ haberlerini yalanladı. İşte Ovalı'nın o açıklaması:

        3

        Hepinizin bildiği gibi, üç ay önce biricik kızımı kucağıma aldım. Hala bebeğimi emziriyorum. Doğum kilolarımı da henüz veremedim. Çok kilo aldım... Bundan da asla rahatsızlık duymuyorum. Çok sevdiğim bir ekipten, sevdiğim bir işe konuk olmam istendiğinde bunu da geri çevirmek istemedim, bu ekibin bir parçası olmak istedim.

        4

        Bebeğimi emzirdiğim için ilaç dahi kullanamadığım bir dönemde, hakkımda çıkan estetik haberleri tamamiyle gerçeği yansıtmıyor. Anneler bilirler ki bu dönemde saç boyanması bile yasaktır! Aynı zamanda ağır sinüzit geçiriyorum... Ama önceliğim kızım. İşimde de önemsediğim tek şey oyunculuk. Kamuoyunun bilgisine... Sevgilerimle...

        5

        CANER'DEN EŞİNE DESTEK

        Futbolcu Caner Erkin, Şükran Ovalı'nın bu paylaşımın altına düştüğü "Canım eşim. Ben senin her zerrene aşığım! Sen her halinle çok güzel ve özelsin dünyam" notu ile eşine destek verdi.

        6