Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2019 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 3 Mart Survivor'da eleme adayları kimler?

        Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da yine adrenalin tavan yaptı. Survivor'da Yunanistan takımında dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda Kyriakos ayağından sakatlık geçirdi. İki takım arasındaki mücadeleler nefesleri kesti. Peki, Survivor 2019'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 3 Mart Survivor'da Eleme adayları kimler?

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

        Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Sorularının cevabı belli oldu. Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleşen kıyasıya yarışmada ilk tur 9 - 9 bitti ve kazanan final etabında belirlendi. İlk olarak 3 sayıya ulaşan takım galip gelecekti fakat burada da 2 - 2'lik skorla sonuçlanan mücadele bayrak yarışına gitti ve zorlu mücadele sonunda kazanan Yunan takımı oldu.

        TÜRKİYE: 9 - 2

        YUNANİSTAN: 9 - 3

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMLERİN OLDU?

        Survivor 2019 onsekizinci bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Türk takımıi bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Türkiye takımında erkeklerde Yusuf, kadınlarda ise Melisa bireysel dokunulmazlıkların sahibi oldular.

        SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER?

        Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Türk takımındaeleme adaylarıbelli oldu. Ada konseyinde yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Ecem ilk eleme adayı olarak belirlendi.

        İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Melisa söyledi. Melisa’nın belirlediği ise Okay. Üçüncü eleme adayı da Yusuf tarafından belirlendi ve üçüncü eleme adayı Hakan oldu. Bu sonuçla birlikte Ecem, Okay ve Hakan’dan biri yapılacak SMS oylaması sonucu şampiyonluk hayallerine ve Survivor adasına veda edecek.

        DOMİNİKTE "BÜŞRA ŞOV"

        Survivor Türkiye Yunanistan'da dokunulmazlık oyununda Yunan takımın en iyi atış yapan isimlerinden Elpida ve Dalaka ile karşı karşıya gelen Büşra, hem atışlarda hem de yaptığı geri dönüşlerde adeta şov yaptı. Büşra, Acun Ilıcalı'dan büyük övgü dolu sözler aldı.

        KIZLARDAN ATAKAN VE OKAY'A ELEŞTİRİ

        Survivor Türkiye Yunanistan Türk takımında kızlar Atakan ve Okay'ın performansını eleştirdi. İki ismin de atışlarda başarısız olduğunu söyleyen Melisa, atışlarını garanti görmediğini söyledi.

        KYRIAKOS'UN SAKATLIĞI KORKUTTU!

        Survivor Türkiye Yunanistan on sekizinci bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda Hakan'a karşı mücadele eden Kyriakos, parkurda bir sakatlık yaşadı. Ayağını burkan Kyriakos, doktor izniyle oyuna devam etti...

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ